Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (58)

plakát

Clona (2014) (seriál) 

fajn casting. jinak mi to šustí papírem, je to taková prázdná nafouknutá bublina s nepřirozenými dialogy.

plakát

Neviditelní (2014) (seriál) 

výborné obsazení a některé jednotlivosti, ale celkově je to slabé, blbý scénář, blbě zřežírovaný. moc motivů, špatná práce s timingem, příliš laciných prvoplánových odkazů k současné společenské situaci, příliš civilní herectví, chudá stylizace. pokud vám o tomle seriálu bude někdo svými slovy vyprávět, bude to jistě lepší zážitek než ho skutečně vidět.

plakát

13. komnata - 13. komnata Marka Brodského (2014) (epizoda) 

krátce před odcvýsíláním tohoto dílu jsem viděla film diagnóza brodský. ve srovnání s ním vychází tenhle portrét jako mělký a bezzubý, nicneříkající.

plakát

Artefakta (2013) (pořad) 

vyděsil mě trochu nezvykle patetický a nervní projev jana buriana v úvodním díle. jinak se zřejmě zařadím mezi stálejší diváky, byť si nemyslím, že by to byl dokument a "něco jako noc s andělem" :)

plakát

Deň a noc (2013) (seriál) 

dívala jsem se na to dvacet minut jako zjara, ve výsledku ale myslím, že to není peklo, jen další logický krok. inscenovaná reality show. nevím, jakou má pořad sledovat, já bych ho ovšem nepouštěla od osmi, ale nad ránem, hlavně o víkendu, v alkoholovým opojení to musí být podobně psycho jako kdysi teletubbies :)

plakát

Jak se dostat na Princeton (2013) odpad!

tinu fey jsem objevila kdysi jako naprosto boží bytost ze sitkomu 30 rock. o to víc mě děsí, jak jsou všechny položky její filmografie - především ty S/M romantické komedie z posledních let tuctové a iritující. i tenhle film na mě působí jako prostná. expozice, švih, emancipovaná hrdinka, která brzy objeví samu sebe, švih, její milostná oběť, švih, jedna komplikace, druhá komplikace, třetí komplikace, výkrut a sladkobolný závěr. řeší američtí herci /scenáristi taky složenky? zřejmě ano...

plakát

Jasmíniny slzy (2013) 

slovy jedné básně "nebylo to zas tak strašný, ale nebylo to super". na ose vymezené třeba sólokaprem a zločiny a poklesky by se tenhle film zřejmě nacházel poblíž sólokapra, ale nedaleko středu. působilo to na mě jako epizoda, cvcičení, etuda, a závěr filomu mě v tom dojdu jen utvrdil.

plakát

Klauni (2013) 

je to trapný měřítko, ale po dlouhý době film, na němž jsem v kině neusnula, jednou z něj myslím bude příjemná klasika. některý příběhy mě táhly víc - asi bych si vystařila s jiřím lábusem a kati outinen, kdyby on tolik nemluvil. nicméně hlášku (odpověď na otázku "můžu si zapálit") - "to je v pořádku, my se pak osprchujeme." považuju za geniální. :) evě jeníčkový maminku věřím, působí přirozeně, zbavena zřejmě několika nánosů "zkušeností", samozřejmě ta letmá zmínka, že jí má být 35 je takový něžný, dámský vtip - :)

plakát

Klub poslední naděje (2013) 

Silný příběh. Výborné herecké výkony, především McConaughey a Leto - doufám, že dostanou Oscary, jsou fakt famózní. Ale tenle typ filmu, moc se omlouvám, že to píšu, je na jedno brdo. Vyprávěný téměř totožně jako Philadelphia, Erin Brockovich...