Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) odpad!

Co jsem to proboha viděl?  Ve vesmírné lodi která umí cestovat mezi soustavami... tedy nadsvětelnou rychlostí, nebo těsně pod světelnou se jako pohon používá uhlí...vtf... A ještě to do těch kotlů dávaj topiči jak v Titanicu.... Těžký bitevní tank  rozseká ruční granát. Jako dokážu přimhouřit oči hodě... ale sory... touhle je sračka. Jediný kdo byl zajímavý byl Královský robot.  Tohle mělo skončit smrtí všech těch vesnických pitomců... Pak bych možná řekl že dobrá akce ... a nečekaný konec.

plakát

P.K. (2014) 

Tento film je jako cesta do prudkého kopce... 1/3 je dost náročná a máte to chuť vypnout protože je to klasická Indická blbina. 2/3 je nečekaně zábavná a i když vám je jasné jak to asi dopadne no a v poslední 3/3 se to všechno rozvine do velmi pěkného filmu s nečekanými (na bolywood) otevřenými otázkami. A hezkým výhledem... ten film mě příjemně překvapil.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

Všichni pořád laborují nad tím co se nepovedlo... vždyť je to jasné jako facka... nemá to pořádnou dramaturgickou kostru. Vypadá to že si každých 10 minut filmu natočili podle jiného scénáře. Snaha zalíbit se každému divákovy z toho čiší na sto parseků. "POZOR Spojlery" Jediové ochránci rovnováhy oživují mrtvé. Už jednou mrtvej imperátor znovu oživlej a na přístrojích stáhne celou hvězdnou flotilu z oblohy jedním úderem síly. Jediové dotekem léčí rány které se sami před očima zacelují... O bože kterej vůl tohle dovolil..... a to jsem vypíchnul jenom to do očí bijící.. takovejch ptákovin tam je že je to k pláči. Jediný co můžu pochválit je výborný střihy bojů, skvělý trikový scény a tak.... ty tři hvězdy to ode mě dostalo jen z lásky... jinak by to bylo za 2..

plakát

Jurský svět: Zánik říše (2018) 

Je to tak že nejlepší práci odvedlo CGI, nejchytřejší byli dinosauři a lid zase naprostí blbci. Celé to je nefunkční a polovinu filmu jsem si lámal hlavu nad spoustou hloupostí které ve filmu byly. Šéf lovců odvedl svou práci dobře... asi jediná postava která měla hlavu a patu.

plakát

Píseň moře (2014) 

Něco tak pěkného a hlubokého jsem již dlouho neviděl... a to jsem viděl hodně pohádek a filmů... S dětmi v kině jsme na to zírali celá rodina. Dnes je to již druhý den a stále na pohádku pro děti musím myslet. Český dabing a zpěv se rovněž povedl skvostně. Kdyby to byla La Tosca tak stojí tleskám a křičím Bravo...V této kategorii - pohádky je to jako zjevení.

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Právě jsem se dokoukal na tento báječný film. Myslím že Hanks si za něj zaslouží dalšího oskara. Zejména závěr mě dostal. Naprosto mě to odrovnalo... myslím že je to snad jeho nejlepší herecký výkon... Mám v merku všechny jeho filmy ale tento byl naprosto famózní... Nevím jestli to bude fungovat na podruhé, ale o to přeci nejde. Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš...Bravo

plakát

A co teď? (2011) 

Neuvěřitelně neobvyklý film v našich končinách. Jejich problémy my nemáme. Jejich životní styl taky ne. Snad jediné co máme stejné jsou rázné maminky, manželky a milenky...Jejich revírem je vesnice... likvidují problémy tak rychle jak stačí přicházet. V tomto filmu je jasně vidět že křesťané a muslimové spolu v míru žít nemohou a nikdy nebudou. čím prostší skupina lidí na vzdělání a duchu tím obtížnější to je. Jediné na čem se křesťané a muslimové dohodnou jsou jejich ženy... udělají cokoliv aby bylo po jejich... Neuvěřitelný konec filmu který ve mě zanechal dlouhý dojem a zbořil moje již dost poničené mýty o multikulti soužití...

plakát

Potulný samuraj Kenšin: Zrození (2012) 

Velice dobrá šermovačka. Ze začátku jsem se mezi těmi všemi šikmookýma herci ztrácel. Přeci jenom se nám evropanům blbě rozeznávají obličeje. Ale potom jsem se nad souboji dobře bavil. Jediné zklamání mi přinesl hlavní záporák. Vložení nějakých magických triků filmu ubírá na kvalitě. Spokojil bych se raději se speciálním úderem. Jinak príma nenáročná zábava

plakát

Dredd (2012) 

Na tento film jsem se zpočátku netěšil, bál jsem se že po Slym tohle bude jen takovej výstřel pro prachy vykrádačka a příživa na legendě. Hluboce jsem se mýlil. Užíval jsem si tuhle parádičku každou minutou. Tohle byl úplně jinej film než původní Dredd se Slym. Moc pěkně udělaný efekty a tu bouchačku soudce bych teda chtěl mít ve vitrínce 8-) Děj nehodnotím, tohle není ani tak o ději jako o jízdě peklem apokalyptického světa...paráda..

plakát

Hasta la vista! (2011) 

Moc prima zábava. protože s postiženýma lidma jsem už docela často byl v kontaktu, krásně se mi to spasovávalo na skutečně žijící osoby. A věřte nebo ne, tak alespoň Slepec a ochrnutý fakt žijí... 8-) Bavil jsem se skvěle nad řidičem a ošetřovatelkou v jedné osobě. Za velmi zdařilou scénu považuji tu kdy se slepý ptá ochrnutého "jestli je hezká". Fakt jsem se nasmál protože jsem to zažil... 8-)