Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (428)

plakát

Next Time We Love (1936) 

Hodně obyčejné sentimentální drama, kde bohužel J. Stewart hraje jen třetí housle a vše se točí kolem M.Sullavan, která mi tedy zrovna moc sympatická nebyla. Příběh nijak zvlášť zajímavý, a i když film není tak dlouhý přesto se místy docela nepříjemně vleče. 45%.

plakát

Brother Orchid (1940) 

Klasická role Edwarda G. tentokráte v hávu duchovní obrody stárnoucího gangstera. Místy vtipné ale dost předvídatelné a tak trochu moc "one man show", tak jak u mnoha jeho filmů. 60%.

plakát

Hands Across the Table (1935) 

Vtipná romatická komedie dvojice Lombard&MacMurray. Oba jasně vědí co od života chtějí, nicméně vše se jaksi začíná komplikovat a zprvu jasná představa nabírá nečekané obrátky. 70%.

plakát

Dva jeli spolu (1961) 

James Stewart, pak dlouho nic, pak Richard Widmark, pak dlouho nic, a pak zbytek. Dějově slabší, působilo to místy až příliš teatrálně. 60%.

plakát

50/50 (2011) 

Opravdu nic co by zvedalo ze židle, to fakt ne, ani žádné velké emoce se nekonaly, krom relativně slušného závěru, ale za ten zbytek filmu nelze dat nic více než tři *. Snaha za každou cenu vyždímat z diváka emoce, to fakt nemusím. 60%.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Nejde mi na rozum jak může vůbec něco takového vzniknout. Nudný, trapný pokus o remake. 10%.

plakát

Madam Satan (1930) 

Film ve kterém je prostě všechno špatně. Příběh nulový, jen stěží k uvěření, muzikálová čísla nezajímavá, přehnaná stopáž, až příliš podobající se filmům z němé éry, ačkoliv to němý film není. 35%.

plakát

The Revolt of Mamie Stover (1956) 

Docela nezáživné melodrama odehrávají se na havajských ostrovech krátce přes začátkem války. Příběh Mamie Stover (J.Russell), která si na obživu vydělává jako taková řekněmě žena lehkých mravů. Až příliš obyčejné ale na druhou stranu film celkem svižně ubíhá, no ale je to film na který velmi rychle člověk zapomene. Ovšem J.Russell jako glamour girl stojí za shlédnutí. 55%.

plakát

Gold Diggers of 1937 (1936) 

Pěkná muzikálová komedie kde více než o tanci a zpěvu je to o zajímavém a vtipném příběhu, takže film by se uživil klidně i jako komedie. Velice příjemný snímek kde září především V.Moore jako J.J.Hobart. 75%.

plakát

The Mayor of Hell (1933) 

Příběh z nápravného střediska pro mladistvé kde panují až neúměrně tvrdé podmínky pro zdejší stále v podstatě děti. J.Cagney jako zachránce v tomto snad příliš okatém snímku, který je jen těžko k uvěření, hlavně tedy závěrečná půl hodina určitě. 55%.