Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (43)

plakát

Stážisti (2013) 

Další průměrná komedie, i když asi tak do první poloviny mi přišla mnohem lepší. Víc mě bavilo, jak ti dva odepsaní prodejci vůbec nezapadají mezi ty šprty a genie z Harvardu, nechytají se při seminářích a teambuildingových akcích a už vůbec nic netuší o současné popkultuře. Pak se to právě asi v polovině zlomí a všichni v sobě najdou googlerství či jak to bylo a úměrně s narůstajícími pozitivními vztahy roste trapnost, která vrcholí při závěrečném vyhlašování výsledků. Je jasné, že to Google sponzoroval a dali si proto záležet, aby to vypadalo jako pracoviště roku a shazovat jejich drblé metody náboru zaměstnanců tudíž nemohli pořád. Naopak ve vhodnou chvíli museli otočit a udělat z toho náborové video, které přesvědčí ještě víc mladých a talentovaných, aby se upsalo Googlu. No kdo by tam nechtěl pracovat? Asi já.

plakát

Bad Taste - Vesmírní kanibalové (1987) 

Vesmírní kanibalové a Pán prstenů, Vesmírní kanibalové a Hobit. Pořád mi to přijde trochu zvláštní, kam to nakonec Petera zaválo, ale už si zvykám. Dialogy jsou tu často typu těch sejrovatých, ale vůbec to věci nevadí, protože sami tvůrci z toho museli mít prdel a já se taky několikrát zasmála, takže no problem. Masky byly slabší, ale i tak mě dokázala znechutila například odklápěcí lebka. Navíc si je dělal Peter sám doma, zápal a talent jednoznačně obdivuji.

plakát

Frankenstein (1931) 

Film beru jako po právu klasiku ve svém žánru. Též Karloff zahrál svůj part skvěle. Bohužel ani pro to se ale neutrhnu s hodnocením a nehodlám dát víš jak tři hvězdy. Film působí v některých částech dost naivně a spíš něž strach vyvolá lehké pousmání. Důvod dávného úspěchu Frankensteina je podle mě v tom, jak bylo tehdy silné křesťanské smýšlení. Takové hraní na Boha muselo běžného člověka děsit a pobuřovat víc, než samotná přítomnost šíleného vraha. V téhle rovině to ale dnes bude chápat málo lidí, a mám pocit, že bez trochy dogmatického přístupu k věci by to neslavilo ani takový úspěch v minulosti.

plakát

Taxík (2008) (pořad) 

Jednou s nimi jel i jeden z mých nejoblíbenějších debilů, teda kamarádů. Udělali z něj debila ještě většího než je a od té doby mám Taxík o trochu raději.

plakát

Šmejdi (2013) 

Když na mě někde řvou, vyhrožují mi a cpou předražený zboží, který nechci, tak to z pohledu logiky důchodců vypadá jako boží místo, kam stojí za to se vracet. Vážně v sobě momentálně nenacházím pochopení pro jejich jednání. Blbá hlava je holý neštěstí. Kvůli slevě několika korunu zaplavují pravidelně v čtvrtek Kaufland a aby nemuseli platit 30 kč regulační poplatek jedou přes celé město do lékárny, kde ho nevybírají. Korunka ke korunce a mají evidentně na deky za 5 tisíc, "léčivé" lampy za 15 tisíc a nádobí od ťamanů za 25 tisíc. Měli se ve škole naučit počítat, pak by takhle nedopadli. Možná bych i politovala někoho, kdo tam byl jen jednou a dopadl blbě, ale blbci, kteří tam jezdí každý týden a nedají si pokoj, můj soucit nemají.

plakát

Metalocalypse (2006) (seriál) 

Když jsem jako první viděla videoklip I ejaculate fire, tak jsem byla ,,To jako vážně?" Pak jsem se konečně dokopala podívala na seriál a konečně mi to zapadlo ,,This is brutal!"

plakát

EZO.TV (2009) (pořad) odpad!

Cizí prachy nelituji, takže ať si tam volá každý jak chce. Mimochodem já taky umím věštit z vody a brambor. Účtuji si směšnou částku 1000 kč/hod. Na objednávku dělám i voodoo. A pro fajnšmekry jsem schopná sehnat i pár zdegenerovaných prasnic s odoperovanou půlkou mozku, čistě jen pro ten pocit autenticity.

plakát

Volejte Novu (2003) (pořad) odpad!

Pořad plný samochvály a dementních dotazů. Zrovna nedávno jsem se v inkriminovanou dobu vyskytla před televizí. Dovolala se jim tam nějaká paní a bezelstně se zeptala jestli si může Voyo pustit i na notebooku nebo jestli to jde jenom na počítači. Já hnila. Se znechuceným ,,To si ze mě dělají prdel" jsem to vypla a zbytek dne strávila přemítáním o genocidě blbců.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

No hnus aneb jak převážila forma nad obsahem. Chudák předloha Alexandra Dumase byla znásilněna takovým způsobem, že ani terapie a dlouhé sezení pod teplou vodou jí už nepomůže.