Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Telenovela

Recenze (227)

plakát

Hra vlkodlaků (2011) 

Pak, že to s malým rozpočtem nejde! Španělům tleskám, protože jsem konečně narazila na parodii svého oblíbeného podžanru, kde neplatí "Čím šílenější a absurdní, tím lepší", ale plynule to jede vlna vtipných dialogů, postavy mají logické uvažování a to se běžně nestává ani u těch hororů, na které se udělala tato parodie. Nejvíc jsem smíchy umírala u scény s malíčkama, to fakt nemohlo být lepší! Masky jsou hrozné, ale já se bavila jako ještě dlouho né. Film byl vyváženy a "učesaný", žádné zbytečné šílenosti, které by podtrhovali absolutní debilitu, které běžně točí bratři Wayansovi. 80%

plakát

Lístky ve větru (2014) (TV film) 

O nic lepší ani horší než předchozí díl. První polovina nic moc, v druhé jsem se dočkala zadostiučinění, které jsem postrádala v prvním díle. I tak jsem ale psychiku matky Corraine nepochopila. Buď je to šílená krkavčí matka, nebo milující matka, ale ona byla jedním nebo druhým podle potřeby. Nicméně film zachraňují zajímavé postavy a docela nepředvídatelné zvraty.

plakát

Vždy tě budu milovat (2000) (seriál) 

Já tebe né. Prostě klasická telenovala, která má po obsahové stránce vše, co telenovela mít má. Svatouškovskou hlavní hrdinku, preafektované hraní, záporáka trpícího samomluvou, přeskakující- hlavní milostný záměr hrdinky(který dokonce skape), frackoidní děti a tak dále. Hele, když jsem si kdysi dělala domácí úkoly, tak to jako kulisa nebylo špatné...vůbec mě to nerušilo.

plakát

Stefanie (1995) (seriál) odpad!

Jestli mě něco dokázalo rozesmát, tak epizoda, co byla kompletně o tom, že si tam nějaký důchodce stěžoval, že spadl z postele. Němci mají smysl pro drama.

plakát

Cyberbully (2015) (TV film) 

Hvězdičky ani né tak za příběh, ale za Maisie Williams. V podstatě jediná postava, co můžeme sledovat, přesto utáhla celý film úplně sama bez toho, abych se byť jen vteřinu nudila. Opravdu skvělý výkon.

plakát

Čupakabra (2013) (TV film) odpad!

Teď už jsem viděla všechno.

plakát

Lovci stínů: Nástroje smrti (2016) (seriál) 

Knižní předloha o hov*ně, film trapnej jak prkýnka na vyřejných záchodech...nedivím se, že seriál je sra*ka. Jo, kde jen můžu hledat něco tématicky podobného Buffy, ale bez toho, aby to prz**li pro ty 13leté? No, I can't. Potenciál to mělo, ale byl nevyužit. Jdu blejt velebnosti.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Nevím, zda film dostane Oscara, ale Leo to má letos jisté. A pokud né, taky dobře, aspoň si z něj dál můžeme dělat prdel. Mé očekávání byly překonány, když jsem totiž zjistila, že tam bude Leo, čekala jsem vesměs obrovský patos, který s pikantními záběry bude šetřit jako s šafránem. K mému překvapení Leo tam neběhal v obleku a nemusela jsem sledovat jeho povýšenecké řvaní, takže plus. Nedá se ani mluvit i scénáři, protože jeho postava většinu filmu nemluví, takže všechno závisí jen na jeho mimice a řeči těla, nemluvě o tom, jak surově se tam s ním zametá, což musí zákonitě potěšit jeho hatery.:-D Střih je tu minimálně, brutální scény jsou dlouhé a pořádně surové=reálné. Film je hodně autentický, režisérovi se podařilo perfektně vystihnout dobové chování a už z toho prostředí mě poleval studený pot. Ovšem, kdo chce vidět nefalšovaný příběh Hugha Glasse, tak bude lehce zklamán. Film tomu pravdivému příběhu vůbec nesedí na míru. Glass je tu až moc nevinný, Fitzgerald je postava, kterou v postoji a jednání budete dokonale chápat. Nicméně koncept je to furt stejný, i když lehce přibarvený. Finále mohlo být lepší, nicméně můj letošní favorit je jasný.

plakát

Gravitace (2013) 

Určitě jeden z nejlepších filmů roku 2013. Člověk vs. Vesmír(skóre by byl spoiler) toto téma mě vždy zajímalo a film mi dal přesně to, co jsem chtěla. S fyzikálními zákony si režisér sice pohrává, nicméně účel to splnilo. Film je spíše o psychice, o tom, jak je člověk bezbranný a nicotný oproti síle vesmíru, který nepromíjí chyby a dává jen jednu šanci. Vizuálně je to prostě mňamka, podle mě film měl jedny z nejlepšich efektů, co jsem kdy viděla. V kině jsem si užila ten krásny pohled na matinku Zemi. Sandra Bullock nepředvedla fámozni herecký vykon, ale vytřískala z té role, co se dalo. Byla uvěřitelná a to mi stačí. George Clooney tam přinesl humor a moudrost, zahrál sice kvalitního borce s typickým heroickým přesvědčením, přesto jeho skoro nulový pud sebezáchovy mě trochu zarazil. Režisérovi skláním klóbrc a vzdavám hold, protože zachytil vesmír takový, jaký je a o dvě hlavní postavy jsou tam v podstatě jen od toho, aby se měl divák o koho emociálně opřít. Soundtrack mi doteď nahání husí kůži. U filmu jsem nemusela bůhvíjak přemýšlet, zkrátka jsem si ho fakt užila.