Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Telenovela

Zajímavosti k filmům (17)

Junior

Junior (1994)

Alex Hesse (Arnold Schwarzenegger) pronese větu: "Moje tělo - moje volba", což je známý slogan Američanů, bojujících za práva těhotných žen svobodně si zvolit, zda podstoupí interupci.

Another Gay Movie 2: divoká jízda

Another Gay Movie 2: divoká jízda (2008)

Na konci druhého dílu je odkaz na to, že má následovat další díl, který by se odehrával ve vesmíru. Nakonec kvůli negativnímu ohlasu nevznikl.

Marina

Marina (2006) (seriál)

Úvodní píseň nazpívala sama představitelka hlavní postavy Sandra Echeverría.

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál)

Amber Benson byla nabídnuta role Prvotního zla v 7. sérii, ale herečka odmítla, protože byla časově vytížena a nechtěla se vrátit jako "něco zlého".

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997) (seriál)

Původní scénář dílu "The Gift" byl zpočátku jiný. Plánovalo se, že zemře postava Dawn (Michelle Trachtenberg), od čehož bylo nakonec ustoupeno.

Šikana

Šikana (2001)

Původní tresty za vraždu se objevují v závěru filmu. Ve skutečnosti byly však tresty u některých aktérů později sníženy. Martymu Puccio (Bred Renfo) byl zrušen trest smrti a místo toho byl odsouzen k doživotnímu vězení. Lisa Connelly (Rachel Minner) byla propuštěna 3. února 2004. Alice Willis (Bijou Phillips) byla propuštěna 16. září 2001. Derek Dzvirko (Daniel Franzese) byl propuštěn 1. října 1999. Heather Swallers (Kelli Garner) byla propuštěna 14. února 1998.

Veronika se rozhodla zemřít

Veronika se rozhodla zemřít (2009)

Veronika (Sarah Michelle Gellar) je v knize vyobrazena jako zelenooká dívka s hnědými vlasy. Její představitelka Sarah Michelle Gellar je přitom blondýnka.

Voda pro slony

Voda pro slony (2011)

Reese Witherspoon (Marlena) řekla, že milostné scény s Robertem Pattinsonem (Jacob) byly nechutné. Pattinson byl totiž čerstvě nachlazený a pořád popotahoval, nebo si nos při taneční scéně neúmyslně "utíral" do jejích vlasů. Neustále se jí přitom omlouval.

Ženatý se závazky

Ženatý se závazky (1987) (seriál)

I když je rodina Bundů "masožravá", Christina Applegate, představitelka Kelly, je vegetariánkou. Ji tak v seriálu jíst maso neuvidíme.

The American Mall

The American Mall (2008) (TV film)

Hlas Niny Dobrev, představitelky Aly, je slyšet pouze ve 2 písních. Ve všech ostatních patří hlas zpěvačce Keele Hawkes. Aby nebylo tak snadné hlas obou dívek rozpoznat, byly jejich projevy remixovány.

Reklama