Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Horor

Recenze (26)

plakát

The Notorious B.I.G. (2009) 

Biografický film o životě jednoho z největších rapperů - Biga. Děkuji za tento film!

plakát

Snídaně (1994) (pořad) odpad!

Idiotský pořád s idioty z Novy. Raději snídám bez televize.

plakát

Fany (1995) 

Film Fany patří mezi nejlepší české filmy, tudíž mě velice překvapilo, že tento film má pohých 69 %, což je velice malé ocenění za hvězdné výkony paní Jiřiny Jiráskové a zejména Jiřiny Bohdalové, která v tomto filmu ztvárnila svou nejlepší roli. Film mě místami rozesmál, ale i dojal.

plakát

Edith Piaf (2007) 

Biografický megafilm o životě nejslavnější francouzské zpěvačky všech dob. Film Edith Piaf nás provede Edithiným životem, od bídného dětství a těžkých začátků přes světový úspěch a slávu až k pádu, onemocnění a smrti. Marion Cotillard dokonale ztvárnila roli této velké osobnosti, tak přesvědčivě, že vypadá přesně jako zesnula umělkyně. Úžasné!

plakát

O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) 

Byla by to vynikající česká pohádka, kdyby se v ní neobjevila ukřičená Michaela Kuklová a její ''Jírooo!'', ze kterého mě bolely uši. Nejvíce mě na té pohádce baví dvě čarodějnice v podání Heleny Růžičkové a Yvetty Blanarovičové.

plakát

Mrazík (1964) 

Pohádka, která po téměr padesáti letech ztratila své kouzlo a působí spíše už protivně.

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Příjemný dobrodružný film, který splnil má očekávání. Určitě jsem nečekal akční trhák ve stylu Pána prstenů, ale dobrodružný pohádkový příběh.

plakát

Evita (1996) 

Nádherný muzikál s nádhernou hudbou vám představí cestu životem jedné z nejosudovějších žen historie - Evity. Písně You Must Love Me, Don't Cry For Me Argentina a Lament zásáhnou do srdce každého. Nejlepší Madonnin film.

plakát

Černý korzár (1976) 

Když jsem byl malý, tak jsem ten film miloval. Obdivoval jsem Černého korzára a jeho druhy, jejich odvahu, sílu a lstivost. Ale jak šel čas, tak mě tento film začal nudit a dospěl jsem k názoru, že je to jeden z průměrných italských filmů na tohle téma. Kromě Kabira Bediho jsou herecké výkony opravdu hrozné a kulisy působí lacině. Ale na tu dobu je to dobrý dobrodružný film.

plakát

Zázračný běžec (1997) 

Výjimečný biografický film o Stevu Prefontainovi, americkém běžci, který zasvětil běhání celý svůj život. Tento film vám ukáže Prefontainovo dětství, začátky, úspěchy i neúspěchy a umožní vám pohled i do jeho soukromého života. Podívejte se na jeden z nejlepších biografických filmů všech dob.

Ovládací panel

Fanklub

(1)