Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Pohádka

Deníček (15)

PF 2024

Šťastný nový rok všem příznivcům z "fanklubu" :)

PF 2024

"Ve Švýcarsku a Německu je nemožné říct pravdu bez toho abyste neriskovali důsledky"

Švýcarský historik Daniele Ganser hovoří  s Francescem Toscanem nejen  o své  knize „Ilegální války NATO“ a demonstruje, jak se  v srdci „velmi civilizované“ Evropy donucovací metody ke sjednocení disidentů  staly normou. "Pouze ti, kdo nestydatě lžou, mají právo mluvit"

USA a Norsko vyhodily do povětří Nord Stream

Americký novinář Seymour Hersh napsal, že  rozkaz k útoku vydal americký prezident Joe Biden.

 V červnu 2022 připojili potápěči amerického námořnictva k potrubí výbušniny C4. Jako kamufláž posloužilo cvičení NATO „BALTOPS 2022“, na které se v červnu 2022 do  Baltského  moře  sjelo 7000 vojáků a 50 lodí ze 14 zemí.

O tři měsíce později, 26. září 2022, norské špionážní letadlo P8 Poseidon shodilo bóji, byly  odpáleny výbušniny a zničeno potrubí Nord Stream....

...  a tak  jak vidno  skutečně došlo na  slova dr. Marka Obrtela z roku 2021 ( viz video níže)  

Cesta k nacistické genocidě

".... nacistický  režim  chtěl stvořit rasově čisté Německo, jehož  údajně nadřazené vlastnosti  ho předurčují k vládnutí celému evropskému kontinentu ... "nadřazené" rasy musí bojovat proti  "podřadným" rasám, jinak dochází k úpadku.

Koncept národní sounáležitosti vylučoval  některé obyvatele ... rasistické myšlenky se vyučovaly na školách, některé skupiny, např. Židé, Slované, černoši či Romové  byly označeny za rasově podřadné... vědci a lékaři aplikovali pseudovědecké teorie, měřili a hodnotili rasové charakteristiky.... "

Dr. Daniele Ganser: Ukrajina 2014 - ilegální převrat

Švýcarský historik a mírový badatel  Dr. Daniele Ganser hovoří o  nezákonném převratu na Ukrajině v roce 2014, za nějž  jsou zodpovědné  Spojené státy americké pod vedením tehdejšího prezidenta  Baracka Obamy. O osm let později, tedy 24.2. 2022 tento převrat vedl k invazi  ruského prezidenta  Vl. Putina, což je taktéž nezákonné. Dr. Ganser  dále mluví o tom,  že od roku 1999 se USA snaží rozšířit svou sféru vlivu v Evropě s expanzí NATO směrem na východ. To je obzvláště nebezpečné na Ukrajině, protože by to mohlo vyvolat invazi z Ruska, k níž bohužel  v únoru 2022 také došlo.

V USA byla kritizována snaha USA zatáhnout Ukrajinu do NATO. „Představte si to pobouření ve Washingtonu, kdyby Čína vytvořila mocnou vojenskou alianci a pokusila se pro ni získat Kanadu a Mexiko,“ varoval John J. Mearsheimer z Chicagské univerzity v září 2014. Prezident Obama však toto varování ignoroval.

V závěru Ganser vyzývá k posilování vlastní mediální znalosti a slepě nevěřit všemu,   co se  v médiích a novinách prezentuje.

( video s anglickými titulky )

Biolaboratoř Pentagonu v gruzínském hlavním městě Tbilisi

je jednou z mnoha biolaboratoří  ve 25 zemích 

Vojna je najhorším spôsobom dialógu - prof. Peter Staněk

" Tridsať rokov sa Rusku sľubovalo, že sa NATO nebude rozširovať, Rusko sa bude chápať ako partner a priateľ, budeme spolu bojovať proti terorizmu – čo Rusi aj splnili, no napriek tomu sa objavujú materiály americkej administratívy o tom, že Rusko je príliš veľké a NATO bude spokojné, keď sa RF rozdelí na 4 – 5 štátnych celkov. Dnešnú epochu v plnej miere kontrolujú médiá, kde sa pohyb vojsk a umiestňovanie základní v krajinách bloku NATO vykresľuje ako rozostavovanie obranných pozícií, no pohyb vojsk vo vnútri Ruskej federácie sa označuje ako agresia. Etapa ústupkov Ruska definitívne končí, Rusko žiada stiahnutie zbraní a vojsk z krajín, ktoré od roku 1997 rozšírili NATO na východ, čo je v rozpore s platnými dohodami. V prípade, že NATO neustúpi a bude tlak na Rusko stupňovať, táto krajina na svoju obranu použije najmodernejšie zbraňové systémy vrátane hypersonických zbraní, pričom ofenzívny potenciál nepriateľa "vypne" elektromagnetickými vlnami rádiotechnických systémov. Aj NATO si uvedomuje, že ruský preventívny jadrový protiúder, ktorý v prvej fáze vymaže strednú Európu, zástupnú silu voči Rusku, a v druhej všetky metropoly ako Berlín, Paríž, Madrid atď., bude znamenať zánik nielen NATO, ale aj EÚ. Američania budú bojovať v rámci konfliktu NATO a Ruska do posledného vojaka, pretože hlavný americký záujem sa sústreďuje na tichooceánsky priestor a najväčšia obava je z Číny."

Je válka nevyhnutelná?

MUDr. Marek Obrtel, vojenský lékař, záchranář a účastník zahraničních misí, který z armády odešel a vrátil několik medailí NATO v devítiminutovém, velmi zajímavém  rozhovoru 

Také vám zemřeli rodiče či jiní blízcí lidé krátce poté, co podstoupili léčbu rakoviny?

Pak zřejmě i pro vás bude šokující  poslechnout  si slova profesora Staňka

" ... čtyři skupiny bankéřů mají prsty ve všem ... mají lidi ve správní radě americké lékařské asociace, ta určuje standardy amerických nemocnic, použité léčebné postupy, léky, určuje kdy je doktor přijatelný, kdy je nepřijatelný a tyto  standardy jsou závazné také pro jiné krajiny!!
Ve správní radě jsou zástupci JP Morgen, Rockefellerů a dalších finančníků ... lékař je v této radě pouze jeden!!
Asociace spolupracuje s farmaceutickým průmyslem, který produkuje cytostatika....

Jak nazvat ty, kteří mají prostředky na léčení rakoviny, ale klidně nechají ročně zemřít  100 milionů lidí, protože je výhodnější použít  cytostatika.... před léčebnými látkami za 600 dolarů, které mohou zlikvidovat nádor včetně metastáz." ( 32. minuta)

How poor people survive in the USA / DW Documentary

Homelessness, hunger and shame: poverty is rampant in the richest country in the world. Over 40 million people in the United States live below the poverty line, twice as many as it was fifty years ago. It can happen very quickly. Many people in the United States fall through the social safety net. In the structurally weak mining region of the Appalachians, it has become almost normal for people to go shopping with food stamps. And those who lose their home often have no choice but to live in a car. There are so many homeless people in Los Angeles that relief organizations have started to build small wooden huts to provide them with a roof over their heads. The number of homeless children has also risen dramatically, reaching 1.5 million, three times more than during the Great Depression the 1930s. A documentary about the fate of the poor in the United States today.

"Všechny studie se shodují, že na planetě by nemělo být 15 miliard lidí, ale optimálně asi 1,5–2 miliardy"

Rozhovor  s  prognostikem, vizionářem, "katastrofistou", spisovatelem  a  poradcem různých vlád a premiérů  v Evropě i ve světě profesorem Staňkem

Pet Shop Boys - What are we going to do about the rich?

 

Pet Shop Boys - What are we going to do about the rich?

Cellular Effects of Wi-fi and 5G via VGCC - Prof. Martin Pall

Filmed on 5th November 2018 at the PHIRE Conference, London

STOP 5G !

„Nemohu schválit takovou technologii, ať už se jedná o 5G nebo jinou, když nejsou respektovány normy záření, které musí chránit lidi. Obyvatelé Bruselu nejsou pokusná morčata, jejichž zdraví mohu se ziskem prodat. Nemůžeme si dovolit žádné pochybnosti.“ – Céline Fremaultová, ministryně vlády (Regionu hlavního města Bruselu) odpovídající za oblast bydlení, kvality života, životního prostředí a energie.

Fremaultová definovala, že pilotní projekt 5G sítě není kompatibilní s belgickými normami na bezpečnost záření (9 V/m nebo 95 mW/m2), a prohlásila, že nehodlá dělat výjimku.

Jeden z  vědců, Dr. Martin Pall, emeritní profesor Washingtonské státní univerzity, jehož výzkum vlastně vysvětluje mechanismus, jakým bezdrátové záření způsobuje škodu v našich buňkách, označuje 5G technologii jako „nejhloupější nápad v lidských dějinách“.

Další informace a možnost podepsat nesouhlas zde:

https://www.5gspaceappeal.org/the-appeal?fbclid=IwAR1v8w3ixD5GjANBmLM6PJZizpifqXZvpDxJXZxhIJ6AKBg9wUyDBpjO8VI