Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Rychle a zběsile

Rychle a zběsile (2001)

Desítky nadupaných a vytuněných kár, akce, nebezpečí a úžasně namakaní herci :D . Úžanej film, skvělej příběh, nenudila jsem se ani na vteřinu.

Carrie

Carrie (1976)

Pěkný film, tenhle původní horor je alespoň pořádně propracovaný, herecké výkony super a je to prakticky podle knížky, takže supe. Dávám oba dva palce nahoru a 100% hodnocení. Husinu jsem trochu měla, ale mnohem větší jsem měla z filmu To. Ale jinak opravdu super film pro milovníky jak Stephena Kinga, nebo hororů.

Mortal Instruments: Město z kostí

Mortal Instruments: Město z kostí (2013)

Velmi pěkný film, alespoň mně zaujal. Dost akce, bohužel i dost romantiky :D. Jinak jsem ale velmi spokojena. Tvůrci filmu to mají dobře vymyšlené. Efekty, scény a všechno ostatní, je pěkně vymakané. Proto dávám filmu 100% hodnocení.

Zloba - Královna černé magie

Zloba - Královna černé magie (2014)

Ráda se podívám na jakýkoli film s Angelinou. Zlobu zvárnila dokonale, jako všechny role, které hrála. Jediné co se mi moc nelíbilo, byla Růženka, neříkám, že Elle hraje špatně ( je to přeci jen sestra Dakoty), ale moc se mi v té roli nelíbila. Ale jinak dávám 100% ohodnocení, efekty, herecké obsazení, příběh. Vše se mi líbilo. Jen český dabing tomu moc nepomohl, proto jsem se raději šla podívat na film s titulky.

Rebelka

Rebelka (2006)

Jsem ráda, že jedním z mých konníčků je gymnastika, proto mně přirozeně zajímal i tento film, skvélý děj, zápletky, herecké obsazení. V tomhle filmu vidíte, že to gymnastky nemají zase tak jednoduché, kolik pádů a dřiny musejí zakusit každý den.

Červená Karkulka

Červená Karkulka (2011)

Zajímavý děj, a přes celý film jsem tipovala, kdo by ten vlkodlak mohl být, až potom jsem se nakonec plácla do čela, že mi to mohlo dojít dřív, ty typy se tak rychle mění. Nicméně, efekty, herecké obsazení, děj, to vše mělo skvělou úroveň.

Annabelle

Annabelle (2014)

Annabelle jako horor je pěkně zpracovaný včetně efektů. Film se mi hodně líbil, mile mně překvapil a proto dávám 5*. Sice si myslím, že hodněš lidí si nepřečetlo nebo nepochopilo její příběh a proto tu jsou na tenhle film takové negativní reakce,ale nebudu jim jejich názor brát.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Zahímavě zpracovaný horor podle skutečného příběhu, když uvážím, že spoustu těch rádoby skutečných filmů podle pravdy, není, tak tenhle je. Nedalo mi to a tak jsem začala googlit, a je pravda, že tahle rodina skutečně existovala, stejně jako manželé Warrenovi. Tento film mě velmi zaujal a některé scény mě dost vyděsily, nebudu tu popisovat které, přeci nebudu kazit podívanou lidem, kteří tento film ještě neviděli, takže za mně oba palce nahoru.