Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (15)

plakát

Náhoda (2015) (amatérský film) 

Film tohoto velmi nadaného scénaristy a režiséra je odrazem jeho neutuchající vůle po svém snu. Dokázal do deseti minut vměstnat drama, atmosféru, kvalitní herecké výkony ale hlavně myšlenku celého filmu, která myslím bude jednou jeho velmi silnou stránkou, kterou bude převyšovat ostatní tvůrce. Těším se na další filmy! Mistře

plakát

Zmizení (2013) 

Není mnoho filmů, u kterých by vydržela má pozornost od první až do poslední minuty, navíc když mi v některých pasážích pumpovalo srdce víc, než když doběhnu běh na tři kilometry. Proto je zmizení nejlepším filmem, co jsem za dlouhou dobu viděl. Všichni herci hrajou znamenitě, ačkoliv duo Jackman Gyllenhaal převyšujou všechny. Děj je neskutečně napínavý, atmosféra mrazivá a temná, hudba mimořádně hodící se k tomuhle snímku, všechno do sebe skvěle zapadá, vlastně není co bych zmizení vytknul. Dokonce jsem chvílema v kině zapomínal na můj oblíbený popcorn a to už je co říct. Sečteno podtrženo řadím tenhle fim mezi mých top 10, tohle já prostě můžu ! Možná i proto, protože k tomuhle filmu chovám určité citové vazby :-)

plakát

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983) 

Dlouho jsem se hvězdným válkám vyhýbal a to byla chyba. Návrat Jediho je skvělým zakončením celých Star Wars, které mě naprosto ohromily.

plakát

Troja (2004) 

Mě tenhle film vůbec nezklamal. Možná je to tím, že jsem ho viděl víc než 10x, možná tím, že jako dítě jsem spiš hltal to, jaký byl Achileus borec. Každopádně film působí monstrózně a na každý záběr je radost pohledět. Je to zážitek se vším všudy a mrzí mě, že mi nebylo ctí tento film vidět v kině.

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Strhující dílo, které poukazuje na těžký život v afrických krajích. Subjektivně musím říct, že ve mě krvavý diamant vyvolal vlnu emocí a je to přesně ten typ filmu, na který jsem stavěný. Edward Zwick mi prostě vyhovuje:)

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Nádherně plynoucí snímek, u kterého běží čas velmi rychle. Ve filmu jsou skvěle zachyceny vztahy v rodině a ze závěru jsem byl taky překvapen. Nemám vůbec co vytknout.

plakát

Počátek (2010) 

Dokonalý film s dokonalou myšlenkou a pointou na závěr.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Dlouho očekávaný film Tarantina splnil mé očekávání. Christoph Waltz si roli lovce lidí užíval a tím pádem znamenitě zahrál, DiCaprio svou první roli záporáka zvládl taky skvěle a Jamiemu Foxxovi jsem hltal opravdu všechno. Snad krom délky, mě tento snímek naprosto uchvátil.

plakát

Dokonalý trik (2006) 

Náramně mě baví se dívat na předhánění v tom, kdo nakonec ten dokonalý trik odkryje. Ti dva kouzelníci si ani v nejmenším nic nedarují. Skvěle zrežírovaný a zahraný film.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Co může být v tehdejší době lepšího než svoboda ve své rodné zemi? Jednoznačně nejlepší výkon Mela Gibsona, kterého však následují i další herci. Bez tohoto filmu by byla kinematografie o něco chudší.