Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (3 475)

plakát

This Is Me...Now (2024) 

Nejsem.fandou muzikálů ani Jenifer Lopez. Muzika v pohodě, trochu divoké choreografie, příběh poslepovaný jen aby propojil jednotlivé songy. Můj šálek čaje to nebyl, řekla bych, že forma převálcovala obsah, byl-li jaký.

plakát

Bod obnovy (2023) 

Příjemné překvapení.

plakát

České chaty snů (2023) (pořad) 

Zatímco Norské domy snů mají šmrnc a ukazují špičkový design, česká kopie postrádá sex-appel.

plakát

Docent - Lesní vražda (2023) (epizoda) 

Zatím slibný rozjezd u kterého je od všeho trochu moc. Docent je moc pedantský, mladá vyšetřovatelka je moc ukřičená, šéf je moc protivný ... Uvidíme, co nás čeká.

plakát

Docent - Rozhodnutí (2023) (epizoda) 

Od dvojice Josef Mareš, Jan Malinda jsem čekala víc. Těšila jsem se na slušnou krimi v duchu Případů 1. oddělení, ale příběh bohužel kopíroval běžné seriálové detektivky se spoustou klišé. Škoda. Jak už jsem načrtla v komentáři u prvního dílu - všeho je nějak moc. Ondřej Vetchý sice evokuje Kozáka, ale je mnohem nepříjemnější. Postava Terezy Voříškové je zbytečně afektovaná, její rebelie těžce naráží na policejní disciplínu, ve skutečnosti by byla odejita hned v prvním díle. Sympatická je její spolupráce v Aloisem Švehlíkem. Tzv dvojčata ponechám bez komentáře. Celé to působí dojmem, že u Policie pracuje banda diletantů, kteří si dělají každý co chtějí. Vlastně jedinou uvěřitelnou a vcelku dobře napsanou figurou tak zůstává docent v podaní Ivana Trojana. Zbývá jen naděje, že to oba scénáristé nezabalí a třeba natočí nějakou další minisérii podle skutečné události, protože to jim jde nejlépe.

plakát

Místo zločinu České Budějovice - Anděl v laguně (2023) (epizoda) 

Ale jo, mělo to šťávu. Jen nepochopím, proč někdo chytrý, kdo prošel speciálním výcvikem nepoužil jen know how a nevytvořil originální kódy. Pak by bylo mnohem zajímavější jak na odhalování, tak i na koukání.

plakát

Místo zločinu České Budějovice - Slunovrat (2023) (epizoda) 

Nemám ráda detektivní příběhy zasazená do nějakého neobvyklého prostředí. Tady to byli Keltové. Netuším jak moc bylo prostředí autentické, policejní práce čirý diletantismus, jak je u českých seriálových kriminálek zvykem.