Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Hvězdy nám nepřály

Hvězdy nám nepřály (2014)

Příliš romantiky,a příliš smutného děje.Film ,který vypráví o dívce ,která už čeká jen na smrt.Je příliš znuděná svým životem,páč má rakovinu a stále se jí hrne voda do plic . Pak přijde tak chvíle kdy potká kluka a je vše jinak . Chce si splnit svuj sen a nastane rozruch . Cítila jsem velice dojemné drama , u kterého mi ukáplo pár slz. Hodnotím film jako úplný a dokonalý. Musím uznat že na takové téma je dost filmů,ale tento film je více modernější a lépe provedenější . Je skvěle obsazený a je v něm skvělá hudba.

Jeden den

Jeden den (2011)

Úžasný film a také úžasné obsazení. Film který jasně ukazuje , že muž a žena nemůžou být jenom přátelé . Dojemné a krásně zpracované. Doporučovala bych je pro milovníky dramat a také romantiky . Dávám plný počet bodů.

Černobílý svět

Černobílý svět (2011)

Byla to moje první knížka kterou jsem přečetla do konce ,no a pak jsem se podívala na film a samozžejmně se mi mooc líbil .Nejvíce mě přitahovala ta upřímnost a nespravedlnost ,černých služek . Musím také říci, že režisér vybral velice dobré obsazení .

Terapie láskou

Terapie láskou (2012)

Velice vístižné , komediální i romantické. Mohla bych se na něj dívat pořád dokola a nikdy mě nebude nudit. Jennifer Lawrence je pro mě herečkou, která mě nikdy nezklamala a tady ve filmu se jí to opravdu povedlo svoji roli zahrát na jedničku. Trochu mě vadilo Bradleyho až moc fanatické divadlo co hrál,ale to se mezi ostatníma užasnýma věcma např. hudbou,kamerou ,hereckým obsazením a dějem filmu ..uplně ztratilo.

Lucy

Lucy (2014)

Zmizet ,ale být všude . Zajímavé a velice napínavé . Líbilo se mi jak to bylo provedené.. co se vlastně děje od 1% lidské inteligence .. až po 100% lidské inteligence.. . Mě se to líbilo cele , nelituji celých 90 minut v kině a Mí oblíbení herci mě opět nezklamaly . Za mě 80 %

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část

Hunger Games: Síla vzdoru 2. část (2015)

Zprvu bych chtěla říci že knížní předloha je mnohem krásnější a patří rozhodně mezi mou nejoblíbenejší knihu. První díl byl dobrý , byla tam akce všechno to podle knihy splňovalo očekávání . Druhý díl byl skvělej , ale musím upozornit že mnoho věcí se ve filmu pode knihy neuskutečnilo a to mi velice chybělo páč to byli podstatné věci.Třetí díl první část byl nejslabší kousek z celé serie ale to proto že i v knize se nic moc nedělo spíš tam šlo o to aby se diváci seznámili s 13. krajem a s novou tváří Katniss které o nic víc než dostat Peetu z Kapitolu nešlo. TŘETÍ DÍL DRUHÁ ČÁST byla naprosto svělá bylo tam mnoho akce, nenávisti i naděje. Až na pár věcí to bylo skutečně podle knihy, všichni co umřít měly umřeli a to si myslím že udělal režisér velice dobře. V Katniss jsem viděla už dospělou ženu která ví co chce a která si za tím jde. Vyvrcholení konce je skvěle propracované. Epilog splnil má očekávání i když ten účes Peety to uplně kazil , ale role matky a otce zahráli skvěle. Každopádně do děje jsem se uplně ponořila a byl to skvělej zážitek.Hudba která je v celé sérii je naprosto užasná, James Newton Howard odvedl skvělý výkon , hlavu dolů . Mnoho lidí bere Hunger games jako serii která je pro mladistvé bere to jako serii Stmívání , ale je to veliká škoda. Protože si myslím že konečná věta ,, na světě ale existují mnohem horší hry,, naznačuje situaci dnešní skutečnosti .