Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Obsahy (3)

Bláznivá střela - Amerika v ohrožení

Bláznivá střela - Amerika v ohrožení (2008)

David Zucker, legenda filmových parodií, se po dvou filmech ze série Scary Movie rozhodl natočit film mimo tuto hororovou značku. American Carol se zaměřuje na postavu parodující amerického dokumentaristu Michaela Moorea, nenávidícího USA, natáčející snímky kritizující tuto největší zemi světa. Netrvá dlouho a jeho antiamerických sklonů si všimne jistá teroristická organizace žádající po tomto režisérovi natočit snímek podporující terorismus. Dokumentarista se zpočátku nebrání, ovšem po příchodu duchů několika významných američanů minulostí začne díky jejich radám pochybovat o svém dosavadním myšlení. Snímek nevybočuje ze Zuckerových parodických tendencí a snaží se nabídnout kopu zábavy. Potěší zejména američany, či nadšence do americké historie.

Policajti z Rena

Policajti z Rena (2007)

Každý policista by chtěl zažít pořádnou akci. Poněkud nešikovní strážníci z Rena se jedou předvést na sraz policistů do Miami, kde je namísto klidného prohlížení atrakcí čeká první opravdová akce! Povýší tak z odchytávání slepic na odstraňování mrtvých velryb z pláže a na zachraňování životů ostatních policistů z oné výstavy, kde se objevila vysoce nebezpečná látka. Dokáží strážníci z Rena najít protijed, aniž by si při tom ublížili? Cesta k záchraně bude dlouhá, trnitá, ale pro diváka zábavná!

Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie

Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie (2004)

Oblíbený moderátor zpráv ze San Diega Ron Burgundy zažívá vrchol své kariéry. Je obklopen svými dobrými kamarády, se kterými je radost pracovat. Ovšem co dokáže udělat jedna zkušenější a profesionálnější moderátorka? Naprosto otřese Ronovou pozicí v televizi a Burgundy tak jde rychle ke dnu. Dokáže ho z něj dostat boj proti bláznivým teroristům, říkajícím si Budík? Nejen záchrana města, ale i láska k moderátorce Veronice je v sázce! Ronův moderátorský tým se vydává s ním na cestu za osvobozením Ronovi milé! Tvůrci komedie Zprávař dokázali nemožné a z nepoužitého materiálu právě ke Zprávaři udělali další povedenou komedii!

Reklama