Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (56)

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Miluju dobře ukončené seriály! Po konci druhé řady jasných 100 %.

plakát

West Side Story (2021) 

Nejlepší interview k filmu jsem viděla na YouTube kanálu Zig and Zag Show. Je to rozhovor s Mikem Faistem, rok 2020 (uvedení filmu se pak zdrželo kvůli covidu). Snad to moc brzy nesmažou. Doporučuju! Enjoy :-)

plakát

Láska nebeská (2003) 

“I am Colin. God of Sex. I'm just on the wrong continent, that's all.” Naprostá vánoční klasika. 1000 %.

plakát

Ten pravý, ta pravá? (2018) 

Už teď se těším, až se na to podívám někdy znovu. Nejvíc mě dostal Keanu-hoarder: “Oh, I'm way worse than cheap, especially when it comes to free shit. I hoard free shit. Especially the gray-area free shit, like the nail files and disposable slippers in the hotel room.”  “Gray area.”  “I tell myself that they want me to take it, that I'm intended to take it.”  “Do you take the shoehorns?”  “Not the long ones, only the short ones.”  “Well, that's not a gray area, that's theft. You're a thief. Do you take the shampoo, conditioner, and body wash?”  “I used to, but then one leaked in my suitcase.”

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Nepřehlédněte potitulkovou scénu s Jasonem (I'm the fucking Chief of Staff Jasonem).

plakát

Služka (2021) (seriál) 

Velmi dobře napsané a zahrané postavy. Alex, její matka, Sean, tahle ústřední trojice byla geniální. Otec Alex a jeho manželka také nečernobílé postavy, dál Yolanda (majitelka uklízecí firmy), Denise (vedoucí útulku), Danielle (latino obyvatelka útulku, ta s poníky a ukradeným psem) a spousta dalších. Skvěle pracovali s dětskou herečkou, má fakt hodně screen time, muselo to být pro ni náročné, scénáristi se fakt na vztahu Alex a Maddy vyřádili, to se moc často nevidí. Dozvěděla jsem se, co je to pee-pee teepee (S01E06).  Díky seriálu jsem poznala aspoň něco málo ze soc. systému v USA (ti lidi, co tu píšou, že Alex stát ani instituce nepomohly, že si musela pomoct jen sama, asi viděli jiný seriál). Neznala jsem ani jednoho herce (až na zcela vedlejší postavu v S01E07, scéna v bance, máváme Dr. Jacksonovi z The 100). Pozor, někteří lidi tu při psaní recenze o sobě prozradili asi víc, než chtěli.

plakát

Příběh Popelky (2021) 

Dokonalost! Něco jako naše televizní pohádka O princezně, která ráčkovala (aneb Královské reggae), ale místo Janžurky je tu Pierce Brosnan.

plakát

Vivo (2021) 

Martu Sandoval ztvárnila zpěvačka Gloria Estefan (*1957). Jedná se o jednu z nejznámějších umělkyň světa, která je také známa jako „Královna latino popu“. S více než 90 miliony prodaných alb je nejúspěšnější umělkyní v historii iberoamerické latinské hudby.