Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Jestliže někdo od tohoto filmu čeká tzv. oddechovku, nedočká se. Tento úžasný mistrovský kousek si nelze pustit s tím cílem, že nemáte téměř tři hodiny co dělat a chcete zabít čas. První půl hodinu jsem se v ději ztrácela a bála se, že budu muset přistoupit k nejhoršímu možnému řešení: zaklapnout počítat a film nikdy nedokoukat. Teď si říkám, jak jsem mohla být tak hloupá a vůbec takovou myšlenku připustit. S každým novým záběr a přeskakováním mezi časoprostorem jsem skutečně tajila dech a dychtila nedočkavostí, co přijde. A Warner Bros, právě jste získali jednoho velmi náročného a kritického filmového diváka vašich filmů...

plakát

Bídníci (2012) 

Vůbec jsem netušila, že jsem v kině, tak mě příběh uchvátil. Díkybohu, že byl film udělaný jako muzikál - mluvené slovo by kouzelnou atmosféru zkazilo.

plakát

Královská aféra (2012) 

Nikolaj Arcel ukázal světu, že ne všechny úžasné filmy musí být z Ameriky. A popravdě jsem si velmi zamilovala pro mě tři neznámé herce v hlavních rolích.

plakát

Nickyho rodina (2011) 

Kdyby film nebyl říznutý s hranými záběry, asi by to byl klasický historický (nudný) dokument. Ale takhle to mělo ten správný říz. Každopádně se siru Nicholasi Wintonovi klaním za to, co udělal.

plakát

Surfařka (2011) 

Amíci už zjevně nemají do čeho, tak točí film o (pro mě naprosto neznámé) surfařce, jak jí žralok ukousl ruku a ona se snaží znovu na ten oceán dostat. Helen Hunt takovéhle role nemá zapotřebí brát.

plakát

Kráska mezi muži (2010) (TV film) 

Nevhodně vybraní partneři k Hilary Duff a naprosto nevhodně vybraná Hilary Duff do tohoto filmu, kde jsem akorát čekala, až zase otevře pusu a s prominutím vybleje nějakou další kravinu. Dvě hvězdičky pouze za okolní muže.

plakát

Léto v Marrakeši (2010) (TV film) 

Jak spolehlivě vymýt mozek? Pusťte si tento německý film, když v televizi nic nedávají.

plakát

Nikdy se nevzdávej (2010) (TV film) 

Parodie na prvotřídní film "Zaříkávač koní"?!

plakát

Počátek (2010) 

Jediným slovem film nelze shrnout, zkrátka: neuvěřitelný, úžasný a hodně promakaný. DiCapriovi vyloženě sedí role vdovců, zhrzených manželů, apod. - opět v tomto filmu dokázal že patří mezi hereckou elitu.