Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 582)

plakát

Spojenec 2 (2019) 

Hodně slabá krimi s ohraným tématem a to loupež banky,akorát se jim povedlo to dobře ukrást a pláchnout jinak nic moc,herecké výkony mizérie a vyjednavači taky nic moc ,ukecaný černoch který dělá frajera mě moc nebavil.

plakát

Jak se krade milión (1967) 

R.Hrušinský jako účetní který zpronevěřuje   peníze a začalo se mu to natolik líbit že to   začal dělat pravidelně i když už nevěděl   kam to má schovávat pořád mu to nedalo až se   z toho nakonec zbláznil,úsměvná komedie na   odpočinek.

plakát

Godzilla Minus One (2023) 

Nesdílím takové nadšení jako někteří,obří obluda mi připadla dost umělá a když začala chrlit jaké si atomovky přišlo mi to hodně pohádkové takže je pro mě lepší film o Godzille z 98.

plakát

Metoda Markovič: Hojer (2024) (seriál) 

Dobrý ale asi po třetím dílu už mě to trochu nudilo ,přišlo mi to moc natahované to vyšetřování,jinak se objevili dobré hlášky a slušné herecké výkony.

plakát

Král Škorpion - Bitva osudu (2012) 

Slabý jak v akcích tak v hereckých výkonech jak mohli vybrat za společníka ke Škorpiónovi takového tlusťocha nevábného už od pohledu,efekty slabota nepomohli ani 3 probuzení válečníci,vydržel jsem to až do konce ale stačilo.

plakát

Hazard (2006) 

Taková zvučná herecká jména a film, prostě nuda,začátek vypadal slibně když tam plavala mrtvola ale omyl pak se tam už prd dělo,K.Basinger hraje automaty,D DeVito je jaký si přiblblý kouzelník a F.Whitaker ten zase sází na zápasy v basketu pro mě osobně nuda.

plakát

Než si pro nás přijde (2007) 

Dva velikáni ač v pokročilém věku nezklamali jedna hláška za druhou některá vážnější a smutnější ale i spousta zábavných, i když tzv.čekají na smrt pořád si z toho dokážou udělat srandu.Skvělé herecké výkony.

plakát

Vládci chaosu (2018) 

Začátek vypadal jako komedie ale omyl ,konec byl spíš jak z hororu ,život fanatických členů Norské skupiny kteří vypalují kostely jménem satana a nakonec vraždí .I když poslouchám podobné skupiny tyto jsem zrovna neposlouchal a je vidět že jejich členové jsou nebo byli pěkní fanatický exoti takže to ani vyhledávat nebudu.

plakát

Bratři (2023) 

Průměrná podívaná z Českých dějin z dob komunismu a jejich metod a hlavně jsem se zase něco dozvěděl jak to vlastně s těmi Mašíny bylo ,sice hrdinský čin utéct před tehdejším režimem ale bez ohledu co se stane ostatním hlavně z rodiny takže sobectví jako p.....,jinak jsem se bavil nechybělo napětí a zajímalo mě to i proto že se část točila i u nás ve vsi,s hereckými výkony spokojenost.

plakát

Bourák (1977) 

Hodně slabý akčňák ,jeden z prvních Ch.Norrise a moc se nepovedl,akční scény slabota, herecké výkony škoda mluvit někteří vypadali jako když stojí před kamerou poprvé,Ch.Norris předvedl pár kopů a to bylo vše.