Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (1 582)

plakát

Jersey Boys (2014) 

Promiň Clinte dobře natočené ale ten zpěvák mě nesedl muziku mám rád rock, metal ale tohle to se nedalo, snad právě proto se mi to nelíbílo, nechápu proč tam Ch.Walken u písně brečel,ta muzika se nechala ale ten zpěv prostě ne .

plakát

Dopisy z Iwo Jimy (2006) 

O trochu lepší než Vlajky ,sice první třetina je pro mě trochu nudnější na děj, ale jen co se objeví generál se dá děj do pohybu,nejsilnější moment filmu poprava zajatých dvou japonců,šílenej poručík obloženej minama a nadšenej skočit pod tank docela pobavil,povedlo se ti to Clinte klobouk dolů.

plakát

Půlnoc v zahradě dobra a zla (1997) 

Chtěl jsem to vidět už proto že to natočil Eastwood,bohužel trochu nudnější krimi ,začátek je dost o ničem,pak vražda,soudní líčení ,objeví se i trochu nadpřirozena.

plakát

Na nože (2019) 

Na můj vkus trochu málo napínavá detektivka,spousta dialogů a žádná akčnější nebo svižnější scéna , nejvtipnější moment čtení závěti a reakce pozůstalých .

plakát

Mulan (2020) 

Ničím to neurazilo ,trochu romantiky trochu pohádkovosti,bojové scény nepřehnané,odpočinková podívaná,herecké výkony v poho ,rád jsem viděl aspoň v menší roli J.Li i když sliboval že už hrát nebude, počáteční honička se slepicí povedená.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Mimo pár dobrých akčních scén a predátorských pejsků který pobavili nic moc nového a zajímavého než v jiných dílech, mimo jedničky která byla originál a taková další už asi nikdy nebude.

plakát

Umění tančit v dešti (2019) 

Příběh psa a zavodníka který ho má od štěněte a navykne ho tak že ho začne bavit závodění tak jako jeho,film plný emocí i pár úsměvných momentů.

plakát

Hotel Rwanda (2004) 

Kmenová válka ve Rwandě a kde si uprostřed hotel plný místních uprchlíků na které mají spadýno místní rebelové kteří dělají ve Rwandě čistky,drsný pohled na vyhlazování místních obyvatel.

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

Drama o putování židovského kluka během války natočené v čechách a povedlo se ,místy docela drsné.

plakát

Dítě číslo 44 (2015) 

Trochu zaráží docela slabé hodnocení,pro mě zajímavá,místy drsná a napínavá podívaná,ponurá atmosféra ,drsná doba v poválečném Rusku ,všude policajti,tajný,špioni ,za neuposlechnutí kulka nebo mučení,T.Hardy v hlavní roli nejdřív jako velitel pak podraz a pád na dno skvělý herecký výkon,přibližně v polovině filmu se děj ubírá trochu jiným směrem na sériového vraha malých dětí.