Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (443)

plakát

Město 44 (2014) 

Měla jsem rozepsaný komentář a pak jsem si přečetla ten od uživatele verbal - vystihuje přesně to, co jsem si po dokoukání Města 44 myslela.

plakát

Hra (1997) 

Ten naprosto nejhorší konec tomu ubral asi tak 50 % pozitivního hodnocení.

plakát

Rok bez Magora (2012) 

Magora miluju, a tak dávám 4*. Ale objektivně by bylo možné tak 40-50 minut vystřihnout a dokument by byl o dost lepší. O velikánech by se ale točit mělo!

plakát

Piknik (2014) (TV film) 

Kdyby filmy o bolševicích dávali denně, bylo by to málo.

plakát

Nymfomanka, část II. (2013) 

U prvního dílu jsem si řekla, že ten von Trier, kterýho znám z jeho opravdu dobrejch filmů (těch od Dogville a starších), se vrátil. No, tak nevrátil.

plakát

Hořící Mississippi (1988) 

No, nezbývá než poděkovat Bohu, že žiju v době, kdy je prezidentem Obama. Tupost, předsudky a smutný pocit, že lidi jsou svině.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Škoda je, že si musel Jackson přimyslet feministickou elfku... Ale co, stejně jsem od toho nemohla odtrhnout oči!

plakát

České století (2013) (seriál) 

Po zhlédnutí všech dílů musím říct, že se ten seriál povedl. Někdy se tam trochu moc mluví, něco je možná trochu přitažené za vlasy (scény typu vymyšlení kupónové privatizace u rybníka), ale celkově stojí za to. Skvělí zejména herci (Marek Daniel, Jaroslav Plesl). Na Českou televizi tohle patří.

plakát

Newsroom (2012) (seriál) 

Výborný seriál - hlavně pro ty, kteří mají rádi zprávy, novináře a věci kolem. Hvězdička dolů pouze za idiotsky se chovající slepice (rozuměj postavy ženského pohlaví). P.S.: Kéž by existovalo víc lidí, kteří se snaží zcivilizovat ostatní!