Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Poslední recenze (46)

plakát

Soudce (2014) 

Velice emotivní snímek z prostředí rodiny a americké justice. Rober Downey Jr. a Robert Duvall jsou páni herci, a v tomto filmu se to opět potvrdilo. Doporučuji!

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Pět hvězd nedávám hlavně proto, že pod názvem Rychle a zběsile si představím ten peckovej "oldschool" film plnej muscle car a závodů. Tohle už je americkej akčňák, s obrovskou porcí digitálních úprav a bůh ví čeho ještě. Film mě tak moc nebavil, ale koukat se na to dalo. To, díky čemuž dávám 4 hvězdy je FINÁLE. Rozlučka s Paulem Walkerem byla skvělá, pro měkoty třeba i probrečená, ale byl to jeden z hlavních hrdinů našeho oblíbeného filmu, tak proč ne? Vážně pěkné zakončení, za mě to samé, R.I.P. Paule.

plakát

Dovolená za trest (2014) 

Průměrná rodinná komedie, kterých už je tak velká spousta že už snad ani moc nepobaví. Vetšina vtipných scén je obsažená v traileru. Některé pasáže jsou bohužel, docela trapné a děj v polovině filmu začnete odhadovat. (Trefíte se vždycky) /45-50%/

Poslední hodnocení (443)

Malé velké lži (2018)

03.11.2019

Interstellar (2014)

02.02.2019

Rezistence (2015)

02.02.2019

Rychle a zběsile 8 (2017)

02.02.2019

Osm statečných (2006)

27.01.2019

Záchranáři (2006)

20.01.2019

Temný případ - Série 2 (2015) (série) (S02)

11.03.2018

Kruhy (2017)

05.03.2017

Velké oči (2014)

17.11.2016

Reklama

Poslední deníček (1)

Dexter --> Srdcovka

13.3.2014- Den kdy zapisuji svoje první události do deníčku. Den kdy jsem dokoukal seriál DEXTER.

 

Mám stále v živé paměti tu dobu kdy jsem nevěděl na co koukat. Chtěl sem seriál a našel sem tento, od kterého jsem moc neočekával ale jak se říká "zkusit se má vše".

1.EPIZODA- Při prvních dílech jsem si nebyl jistý zda-li chci tento seriál sledovat, jestli chci trávit čas právě s tímto příběhem a jsem rád že mě to neodradilo. Vše se zamotalo díky Brianu Moserovi (ICE TRUCK KILLER) který byl Dexterův biologický bratr. Díky tomu jsem první sérii napjatý dokoukal a chtěl sem víc!

2.EPIZODA- Těšil sem se jako malej až pustím další díl a budu si užívat další hodiny skvělých zážitků, a opět jsem nebyl zklamán. Rita která si myslí že je Dexter drogově závislý činí opatření a posílá ho na takové ty semináře kde se říká "čau já jsem pepa a jsem alkoholik". Tam ale potká Lilu a vše se strašně zamotá. Opět jsem chtěl víc!

3.EPIZODA- Už sem bez dílu Dextera neusnul, byl jako moje droga a strašně sem se těšil až se připravím do školy a zase se mi děj z dalšího dílu zamotá do hlavy. Série kde hlavní zápletku tvořil Miguel Prado, zpočátku Dexterův přítel/kamarád. Stále potřebuji víc!

4.EPIZODA- Série u které mě strašně překvapil její konec, byl jsem v šoku. Rita Morgan (Julie Benz) mi opravdu přirostla k srdci a vžil jsem se do děje. Bylo mi upřímně líto že v této sérii seriál opustila. Hlavní zápletku tvořil Arthur Mitchell alias TRINITY KILLER. Pozn. Zde jsem asi na měsíc přestal sledovat seriál.

5.EPIZODA- Jordan Chase a jeho partička. Díky onemocnění jsem měl čas se znovu vrátit ke sledování Dextera a znovu jsem se nemohl odtrhnout.

6.EPIZODA- Stále jsem nemocný, zásobený čaji, léky a pořádnou dávkou DEXTERA. Hlavní zápletku tvoří Travis Marshall a jeho výmysl profesor Gellar kterého už dávno zabil.

7.EPIZODA- Mám dojem že už jsem nebyl nemocný, ale i přes šprtání se do školy jsem si vždy našel hodinku nebo dvě na další díly. Shoda okolností dostane k Dexterovi jednoho z ukrajinských mafiánů (KOSHKOS BROTHERS) který se ho snaží zabít. LaGuerta se snaží usvědčit Dextera že je "BAY HARBOUR BUTCHER" což se jí skoro povede, její život je ale u konce když jí Debra zastřelí.

8.EPIZODA- Na tu jsem se těšil i netěšil, věděl jsem že už je konec. Hannah McKay se vrací do Miami a získá zpět Dextera. Chtějí společně se synem Harrisonem odjet do Argentiny, ale jejich odjezd se snaží překazit federální policie. Nakonec odjede jen Hanah s Harrisonem. Vše je strašně složité a je potřeba to vidět. Pokud tedy máte dost času, DEXTER je ten pravý seriál.

 

Něco málo k finálnímu dílu: Dlouho jsem se odhodlával si ho pustit, a asi jsem věděl proč. Žil jsem společně s postavami a poslední díl byl opravdu emocionálně napjatý. Seděl jsem jako přikovaný od první vteřiny až do poslední a sledoval jak to vše skončí. Jsem rád že jsem mohl vidět tohle všechno, že měl někdo tento nápad a natočil to pro nás, pro diváky.

 

Děkuji všem hercům, režisérům, kameramanům atd. za fantastický zážitek při 96 dílech seriálu který mi opravdu přirostl k srdci.

 

Děkuji za titulky iHyi, Hurley a Teebovi.                  A také webu www.edna.cz který i nadále sleduje dění kolem seriálu. 

 

                                     Mimochodem český dabing je ten největší SHIT, sledujte s titulkami.

Dexter --> Srdcovka