Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (224)

plakát

Ještě jeden výstřel (2024) 

Vidět to před Včelářem, tak tomu dám 4 hvězdičky. Bohužel Včelář je na jiné úrovni.

plakát

The Beekeeper (2024) 

Když včelář hodí auto s borečkem bez prstů do vody, tak já hehe smát se :)

plakát

Barbie (2023) 

Jak ve škole mě nadržoval LGBT týpek (Horalis), zde jsem tomu chtěl dát stejnou minci. Ale! Pojďme se trochu vrátit zpět na začátek. Sedím si, borci vedle mě, chroustám si nachos se salsou, načeš mi bylo řečeno s otazníkem ,,a tomuhle říkáš jako dobrý jo?,,. Začátek jak Tarantinovka, to bude pecka. Uběhne 30 min, můj ksicht bez náznaku funny momentu. Po hodině se snažím rape křeslo, je to znamení, že je to totální sračka? Vlastně ne, na scénu přichází Ryan-patriarcha a já konečně top top top, pak opět rape křeslo. Barvy ok, herci ok, herečky bad, barbie pesos, hudba ok, proč to vlastně je odpad? Já nevím, co dál se životem, hodně rape barbie, znovu Mirindu, teda to mělo k Mirindě hodně Close, kapučíno. Dále na levé straně boi se sáčkem + neviditelné tatto barbie na ksichtě je dnes prostě coolorayenovsky shit, Turkish vedle mě jede mobil na plné jas, hned vedle krasavec jede Tinder, další Albaník odešlo Home, poslední neviděl přes kšiltovku. Za náma lidi vidí jak se nad moji hlavou objevuje big mrak.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Každá zabijčka mi lahodila očička, akorát poslední finální zúčtování nebylo uspokojivé, to i při prvním killu, kde borec dostal do ass a potom do očiček NRokádou (čti Brokádou), bylo více než působivé. Jedna Italian pesos a čtyřka bude na světě.

plakát

Flash (2023) 

Yes! I'm batman, poté jsem odpadl.

plakát

Hrabě (2023) 

Víte co, človek se musí dobrých 45 minut držet za gulas, protože absolutně nechápe kam se děj pohybuje. Lítající hitler je moc fajn, horror to vidělo jako já když mam face, po -19 zbyndaxd (1hvězda) hp a žiješ! Ale nemůžu dát pasivku dbl. No, abych neodbočoval, po více jak půlce to chce dát najevo velký zvrat, ale ono to vlastně zvrat není, možná na konci dával ten zvrat trochu smysl? Nechápu, asi mam low IQ. Kdyby všechny vraždy nebyly mimo kameru, tak u toho i dělám jiné nesmyslné kousky tzn. gulky. Jedna hvězda za hitlera, druhá hodně krve, která už tam byla.

plakát

John Wick: Kapitola 4 (2023) 

To co napsal EvilPhoenix, vystihlo to co bych já napsal. Jelikož John Wick je absolutně na topu a nemám co vytknout aaa vlastně? Tss, ani nechci nic vytknout... V pátem díle, bych možná byl při chuti více zlomenin, no podal bych to možná více na Raid styl (nejde tak o tu krev, spíše trochu drsnější bych si ještě přál, abych k té dokonalosti mohl ještě poho..t, však víte jistě co myslím). :)