Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené filmy (10)

Drive

Drive (2011)

Vizuální orgie...

Zátah 2

Zátah 2 (2014)

Pro mě jednoznačně vítěz. Vizuálně perfektní. Malinko zde chybí více akcí jako to bylo u předchozího dílu, ale zde jich také není málo a když už nějaká ta akce je, tak samozřejmě na špičkové úrovni. Tím má u mě Gareth Evans palec nahoru a nemohu se dočkat dalšího pokračování. PS. Julie Estelle je sakra dobrá :-)

Logan: Wolverine

Logan: Wolverine (2017)

Drsný a depresivní - konečně marvelovka, která pracuje s postavami. Po Iron manovi, nejlepší marvelovka! Počkat, tohle už ani marvelovka není, tohle je úplně jiný, a za to jsem rád.__Chci vidět tu holčičku jak seká hlavy ještě jednou!

Král Artuš: Legenda o meči

Král Artuš: Legenda o meči (2017)

Sorry Guy Ritchie, že jsem po zhlédnutí traileru odsoudil film k těžkému shitu. No a teď k filmu - už v úvodních scénách jsem valil oči a věděl, že 2 hodiny budu čumět na plátno s otevřenou hubou a užívat si nadupané akční scény, klasické Ritchieho zběsilé střihy a kurva nadupané soundtracky. Dvě hodiny utekly jak prd a já chci víc.

Riaru Onigokko

Riaru Onigokko (2015)

Po druhém zhlédnutí, jsem se rozhodl tomuto geniálnímu snímku změnit hodnocení na maximum! Jsou tu tedy diváci, kteří film nejspíš pochopili do jisté míry, potom tu jsou diváci, kteří viděli trailer, a řekli si, že to bude nejspíš nějaká oddychová sračka. A potom tu jsou diváci, kteří na film narazili omylem a po zhlédnutí tohoto filmu čuměli s otevřenou hubou a říkali si, jestli si z nich režisér nedělá prdel. Já sám jsem nad filmem kroutil hlavou, takže chápu zdejší hodnocení. Pochopil jsem ale, že ten film je naprosto geniální - ale neřeknu v čem a proč - na to ať si přijde každý sám. Hudba TOP, kamera TOP, všechno TOP.