Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (223)

plakát

Pearl (2022) 

Čekal jsem rozklad perličky v totální k.... drastičtěji. Finální dialog na jeden záběr +1 hvězdičkas, zase finální zúčtování nic co by mě posadilo zpět do postýlkas a chr chr...65%

plakát

Ještě jeden výstřel (2024) 

Vidět to před Včelářem, tak tomu dám 4 hvězdičky. Bohužel Včelář je na jiné úrovni.

plakát

The Beekeeper (2024) 

Když včelář hodí auto s borečkem bez prstů do vody, tak já hehe smát se :)

plakát

Emanuelle – Do ut des (2022) 

Od 15 minuty víte kdo je kdo a kdo umře, erotické scény spíše PG-9, nudex. Zbynda nenávratně odmítá pokračovat ve sledování snímku se mnou.

plakát

Věřící 2 (2023) 

Nechápu, v jeden moment film vypadá tak špatně a v druhém momentu zase totálně skvěle. Sem tam totálně na pizděc střihy a v hned v dalším střihu zase całkowity atrakcja. Nečekané slow killy bylo fakt top.

plakát

Hrabě (2023) 

Víte co, človek se musí dobrých 45 minut držet za gulas, protože absolutně nechápe kam se děj pohybuje. Lítající hitler je moc fajn, horror to vidělo jako já když mam face, po -19 zbyndaxd (1hvězda) hp a žiješ! Ale nemůžu dát pasivku dbl. No, abych neodbočoval, po více jak půlce to chce dát najevo velký zvrat, ale ono to vlastně zvrat není, možná na konci dával ten zvrat trochu smysl? Nechápu, asi mam low IQ. Kdyby všechny vraždy nebyly mimo kameru, tak u toho i dělám jiné nesmyslné kousky tzn. gulky. Jedna hvězda za hitlera, druhá hodně krve, která už tam byla.

plakát

Climax (2018) 

Začátek Goethova muzika. Střed tak nějak netuším o co go, pak půl hozinka začíná terno a LSD proudí tak jak má. Kdyby se Noé ještě malinko rozjel, nějaká ta brutalitka navíc, neváhám jít s hodnocením o třídu výš.

plakát

Fresh (2022) 

Konečné rozuzlení mi neuspokojilo moje egoíčko!? Tak proto dávám čtyřku like B.

Ovládací panel
7 bodů