Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (37)

plakát

E.A. Poe: Podivný experiment (2014) 

To byla pecka! Kupa bláznů ve velmi zajímavém (a zároveň podivném) bláznici, to je můj šálek kávy. Ben Kingsley se své role ujal velmi bravurně, byl démonický, až mi běhal mráz po zádech. ...a ten konec, ten mě rozsekal.

plakát

In Your Eyes (2014) 

Krásný romantický film z tak trošku jiného soudku... Troufám si říct, že tím malým (a milým) kouskem "sci-fi" námětu neurazí žádného milovníka romantiky, naopak si myslím, že In Your Eyes nadchne svou upřímností a přirozeností. A i když se Zoe s Michaelem setkali až na konci (sorry, no more spoiler), celý film to mezi nimi tak opravdově jiskřilo, že jsem celou dobu měla lehký úsměv na rtech - a přesně o tom mají romantické filmy být. =)

plakát

Noční jízda (2013) 

Není co dodat...brilantní one-man show Toma Hardyho!

plakát

Stejná srdce (2014) (TV film) 

Už několikátý den nad Normal Heart přemýšlím a musím přiznat, že ve mě zanechal jak neskutečně silný pocit tísně, tak zároveň neskutečné množství emocí, až jsem z toho sama v rozpacích. Velmi silný a zdrcující příběh, krásná hudba a neuvěřitelné herecké výkony. Po Philadelphii další krásný snímek, který rozhodně stojí za shlédnutí - avšak s nutnou dávkou tolerance, porozumění a pochopení.

plakát

Český žurnál - Obnažený národ (2014) (epizoda) odpad!

Přiznávám, od srdce jsem se nám, českým paštikářům zasmála =D To, že nás takto Chorvati vnímají je bezesporu smutné, ale upřímně, tuhle ostudu jsme si zavinili sami a je jasné, že naši čeští "Pepíci" budou Májky s sebou do Chorvatska vozit i za deset let =D...jinak to byl dokument vcelku zbytečný, nic nového neříkající.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Bohužel =( ...tak to dopadá, když se na film přes rok těším a po jeho shlédnutí jsem zklamaná až to hezký není. Ale dám tomu v budoucnu ještě jednu šanci a třeba to nakonec opravdu bude awesome =)

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Úžasný film, který umí chytit za srdíčko =)

plakát

TýTý 2013 (2014) (pořad) odpad!

Když už na ostatních televizních stanicích nebylo nic jiného, co by mě zaujalo, rozhodla jsem se shlédnout něco univerzálního, aby člověk nemusel jít už ve 20 h večer spát. Po několika sebevražedných myšlenkách jsme se zdárně dostali k absolutnímu vítězi a velmi očekávanému konci. Karel Šíp se choval neprofesionálně, moderátor má být připravený, kor ještě když jde o přímý přenos! A ano, jede se v tomto případě na čas, ale jeho hnusné, netaktní ani nevtipné skánání do řeči, to bylo na facku. Jediným milým překvapením bylo vítězství Ivana Trojana a Miroslava Sýkory - oni dva si to jako jediný ze všech opravdu ze srdíčka zaslouží.

plakát

Lord of the Dance in 3D (2011) (divadelní záznam) 

Úžasné představení, výborná hudba, skvělé efekty a neuvěřitelné výkony!!! Strašně lituju toho, že jsem si nekoupila vstupenku na představení, když vystupovali v ČR. Po celou dobu sledování mě mrazilo a užasle jsem koukala na obrazovku, jak rychle jim ty nohy kmitají. Snad se do Čech zase vrátí a já budu mít příležitost podobně úžasné představení shlédnout na vlastní oči.

plakát

Bahno z Mississippi (2012) 

Nemůžu se rozhodnout, zda dát 3 nebo 4 hvězdičky. Film je zajímavý, zvláštní a objevují se zde i motivy k zamyšlení. Avšak po dlouhém nočním váhání a převalování dávám 3*...bohužel jediné, co jsem si z tohoto filmu odnesla je závist, při pohledu na Mudovu denně nošenou, avšak stále čistoskvoucí košili. Jaký to zázračný prací prostředek ukrývá tajemný ostrov?