Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Kurz negativního myšlení

Kurz negativního myšlení (2006)

Je celkem fuck kam tenhle film zaškatulkujete. V každým případě jsem se během sledování mockrát řezal smíchy. Je to naprosto nadčasovej film o samý podstatě lidskosti, pitoreskní výřez toho jak "funguje" společnost, a že i v temnu zdánlivý beznaděje někde bliká světlo. Je to filmovej jin jang podstaty lidskýho charakteru.

Takoví normální zabijáci

Takoví normální zabijáci (1994)

Podle mýho nejlepší film, kterej Stone natočil. To není jenom film, to je výpověd´ dnešní doby....doby kdy mediální brainwashing rules a převrací hodnoty.

Osudová sázka

Osudová sázka (1998)

Geniální minimalistická skica. Vincent Gallo rules! Jak zmínil Pluhy " Miluju každičkou sekundu filmu".

Fargo

Fargo (1996)

Kolikrát že jsem to už viděl?....ja ja, Buscemi, Macy, Stormare jsou herecký absolutno!...

Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto

Travolti da un insolito destino nell'azzurro mare d'agosto (1974)

Masterpiece L.Wertmüller. Politicko-společenská satira, na které jsou postaveny všechny její filmy. Prachatá, znuděná "socialistka" uvízne na ostrově s pseudobolševickým nájemním robošem na pustým ostrově... Wertmüller z toho vykřeše super zábavnej obraz kdy prachy ztrácí cenu, a v podstatě i politika ztrácí smysl a kdy konečně nastává ta idylická a utopistická rovnost (kterou nám bolševici tolik kdysi slibovali), a samozřejmě vzhledem k opačnému pohlaví zůčastněných - láska... (dneska v době LGBT0I+++ by k lásce došlo i kdyby tam ztroskotala kráva s hadem...). Ovšem jen do chvíle než se situace vrátí do starých kolejí.... Giannini a Melato jsou nepřekonatelný!