Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor

Recenze (414)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Hodně zajímavý špionážní příběh o agentovy, který ztratil paměť. Matt Damon překvapil, stejně tak i scénář. Je to i dobře zrežírováno. Ale hlavně je to napínák až do konce.

plakát

Agent Carter (2015) (seriál) 

Tak v první sérii se jedná o skvělé napojení na prvního Kapitána. Jak asi vypadal svět, když jeho hrdina padl? No, docela zajímavě.

plakát

Aladin (1992) 

Jedna z mojich nejoblíbenějších Disney animáčů. Džin je fakt borec a když to dává v TV rád se na to kouknu. TOP

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Ať hledám jak hledám, nemůžu najít žádný pozitivum. Akce slušná, Spider-Man všechny stírá jenže Peter Parker je naprostej debil. Tolik se snad ani nenabrečelo v žádnym předchozim Spider Manovy. A ten naprosto vypatlanej konec s "little spidey" a Rhinem. Modlím se aby SONY předala práva Marvelu, protože jinak hodného souseda Spider Mana nic nezachrání. Webb tohle jednoznačně posr*l !

plakát

Another (2012) (seriál) 

Nakonec dám čtyři hvězdičky, zato ale hodně silný čtyři hvězdičky. Prvních šest dílů je brutálně vykreslována atmosféra a nepětí by se dalo krájet. Pak začnou padat hlavy, dost lidí umře a pořád se objevují nějaké zajímavé zvraty. No a poslední dva díly jsou totální jatka, purge jako prase a konec je totální mind-fucking-blow. Abych vám dokázal jaký jatka to byla, dovolím si citovat mého kamaráda Ricka Sancheze....Whoa, they are purging the shit out of each other....Oh, my God!...Oh fuck...That was... okay, yeah...T-that was gross...Wow. Man, I think my eyes were bigger than my stomach on this one, Morty. Ugh...My appetite for purge-spectating got filled pretty quick...Oh, God. Takže tak.

plakát

Ant-Man (2015) 

Komedie mám rád. Marvel dělá komedie celkem často. A tahle komedie se jim opět povedla. Nejedná se o tak velkolepou podívanou jako byli druzí Avengers, ale i tak se jim to povedlo. Už po kolikáté, hm ? Ale to asi bude tim, že jsem fanda komiksů a každý takovýto film si dokážu užít. Reed tedy vytvořil velmi povedený mix komedie a Heist filmu. Jen je škoda hudby jelikož každý Marvel hrdina má své lehce zapamatovatelné theme a u Ant-Mana si nic nevybavuju. Taky se opět dostává ten zase-jsme-dali-parchanta-pro-jeden-díl pocit se záporákem jak už je u Marvelu zvykem, ale i tak patří rozhodně mezi lepší nepřátele než Malekhit z druhého Thora. Jenže vše ostatní se povedlo, takže jako posledních pár let u Marvelovek spokojenost.

plakát

Ant-Man a Wasp (2018) 

První Ant-man je vcelku průměrná záležitost a i když dvojka první díl hodně připomíná, tvůrcům se nějakou záhadou povedlo ten film udělat o dost koukatelnější. Jasně, příběh nijak neoslní, ale jako fajnová komedie to po brutálně emočních Avengerech dost bodlo.

plakát

Aquaman (2018) 

James Wan na to šlápl a nohu z plynu nesundal až do konce. Totálně napěchovaná akční jízda s tolika vymakanými akčními scénami, ze kterých vám praskne hlava. Prostě blockbuster udělaný dobře!

plakát

Argo (2012) 

První film natočený (ne)hercem Benem Affleckem, jenž jsem od něj viděl. No a musím říct, že je to opravdu pecka. Affleck si hraje s napětím diváka až do konce. Možná by bylo lepší, kdyby do hlavní role obsadil nějakého lepšího herce, než je on sám, ale Ben si dokázal vystačit i s Benem. A já si vystačil s tímhle filmem.

plakát

Atlanta (2016) (seriál) 

Donald Glover je borec a tenhle jeho seriál mi strašně sedl. Pět hvězd a není co dodat, originálnější komediální seriál jsem už dlouho neviděl. A to mají i hororovou epizodu!