Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Romantický

Oblíbené seriály (10)

Castle na zabití

Castle na zabití (2009)

Vtipný, chytrý, bohatý, pohledný spisovatel.. a dál už nevím, co jsem chtěla napsat... mě to stačí. Dělám si srandu :-))) To nejlepší od dob Moonlightingu! Bruci, kde jsi? :-) Ale Stana Katic je daleko sympatičtější než Cybill. A to dělá hodně. Člověk se nemůže rozhodnout komu fandit více, kompromis - OBĚMA, jistě :-). Výborné a vtipné hlášky propojené s kriminální zápletkou, pokaždé nový případ, pokaždé nová výzva... pořád mě ještě zajímá co se stane dál... Sympatické osazenstvo v policejním sboru i na pitevně. Skvěle vybraní herci, všichni tam prostě sedí! Od páté série jsem sice čekala větší pecku, protože ten závěr 4. série... no ;-) ale ještě není všem dílům konec a třeba to ještě příjde :-)

Sex ve městě

Sex ve městě (1998)

S tímhle seriálem jsem prožila mládí. Téměř by se některé díly daly považovat za "know-how" :-). Většina problémů s muži, prací, bydlením, vztahy a nakupováním sice neodpovídá naší realitě, ale rozhodně to bylo bezva. Výborný relax, drbárna pro holky, žádné existenciální drama. Navíc oblečení, které jen vidíte, ale nikdy neuvidíte :-). Postupně bylo vidět, že se z malého seriálu stal velký fenomén... Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte. Nejlepší kamarádky, které nic nerozdělí. Pohádka pro holky :-)

Chůva k pohledání

Chůva k pohledání (1993)

Kvalita jednotlivých dílů a stejně tak vtipnost je někdy velmi nevyvážená, ale Fran je rozhodně svá. Ty vlasy, ten make-up, ty šaty, to sebevědomí... prostě to nejlepší, s čím mohl Max Sheffield při životopisu psaném rtěnkou počítat! Fran je prostě roztomilá, někdo by mohl namítat, že blbá, ale já v tom vidím jenom její snahu o to vidět život pozitivně a s nadhledem a s neuvěřitelnou vytrvalostí čekající i tom věku pořád těsně kolem dvacítky :-))) na toho pravého! Naprosto nepřekonatelný je samozřejmě Niles a babča Yetta!

Přátelé

Přátelé (1994)

Celý seriál jsem viděla několikrát a pravděpodobně ještě několikrát uvidím, protože opakování je matka moudrosti a televize asi zakoupila do zásoby vysílací práva :-). Já osobě bych nechala hlasovat o nejhorší díl všech sérií... mě totiž žádný nenapadá! Je to neuvěřitelné, ale tvůrci nasadili laťku tak vysoko, že najít další seriál, který bude celou dobu tak vtipný a úžasný... to se jen tak nepovede... sice jsem se snažila naučit na HIMYM, ale pořád to prostě nejsou PŘÁTELÉ!!! Geniálně vypilované charaktery, skvěle obsazení herci, považte - DĚJ!!! Ne, je to prostě dokonalé :-)))

Kriminálka Las Vegas

Kriminálka Las Vegas (2000)

Prvních pár sérií a původní obsazení a myšlenka seriálu byly zcela geniální. Napínavá kriminálka, zajímavá řešení, nové technologie, vědecký přístup! Logika, akce, zábava! Gil Grissom a jeho tým! Napětí od první do poslední minuty. Bohužel s odchodem Gila už to není co to bývalo, ale začíná nová série, tak to s nima ještě jednou zkusím...