Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Akční
  • Horor

Oblíbené filmy (8)

Balada pro banditu

Balada pro banditu (2012)

Na této hře jsem byla v divadle a měla jsem možnost vidět jí i v televizi. V divadle je zážitek z této skvělé hry nesrovnatelně lepší, ale i záznam se velmi povedl. Eva Vrbková a Jan Zadražil jsou úchvatný pár, do toho jim skvěle na kvinton hraje, tančí a vydává různé prapodivné zvuky výborná Gabriela Vermelho. Mně osobně nevadily, ba naopak bavily i záběry od splavu.

Účastníci zájezdu

Účastníci zájezdu (2006)

Mám tuto komedii ráda, taky jsem občas byla účastnice zájezdu a některé situace jsou jak ze života. Obsazení je víc jak výborné. Nejvíc jsem si zamilovala Annu Polívkovou jako Jolanu, která je téměř vždy nad věcí.

Aquaman

Aquaman (2018)

Nejsem žádný veliký fanoušek superhrdinů. Ale po šílených sračkách, co se točí v naši rodné zemi, je to milá a hezká pohádka. A to jsem na to původně nechtěla jít. Byla jsem příjemně překvapena, protože pan režisér James Wan prostě umí a má velmi dobrý cit pro výběr herců. Každý z nich byl na tom správném místě. _____ Jen taková malá poznámka, jak mám nefandit i zápornému hrdinovi, když vlastně chce zbavit moře lidských čuňat?