Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Recenze (849)

plakát

Redeemer (2014) 

Chcete mít ve filmu fakt pěkný bitky a Isaac Florentine se Scottem Adkinsem nemaj čas? Tak vemte Zarora, dejte mu hlavní roli a nechte ho, ať si u fightů udělá choreografii sám. Dostanete totiž naprostou špičku u které jen budete kroutit palicí jak je toto možné a jestli na toho chlapa, stejně jako na Scotta, vůbec platí gravitace. Několik přesilovek typu Zaror proti všem, kde mizerové padají jako zralé švestky, spousta headshotů a hned tři delší fighty, kde Zaror má proti sobě vždy jen jednoho protivníka, ale zase co protivník to borec. Tyhle tři fighty se mi líbily nejvíce a potěší, že každý soupeř má svůj specifický styl, kterým dokáže Zarorovi znepříjemňovat život. Chlapík co umí velmi dobře přesouvat boj na zem do různých pák a škrcení u mě vede a v těsném závěsu je tvrďák ze stodoly. Nejlepší padouch je ale zaručeně drogovej boss z vily. To byl dokonalej blázen a fakt vtipnej.

plakát

Muži v ringu (2014) 

Sailor je chlápek tvrdý jako zimní mrazy a jeho soupeř King je hustej jak krupicová kaše. Sailor má místo hlavy žulu a rány se nebojí, King se rány bál, protože jeho vedlejšák byl modeling, ale časy se mění a i on se rozhodne smířit s tím, že v boxu ho mohou trefit do hlavy a zkazit mu tak zítřejší focení. Sailor nikdy nedostal KO a King se může strhat, aby byl tím jediným komu se povede Sailora poslat do hajan. O tom by byl vlastně celej film, ale aby to tvůrci okořenili, tak se rozhodli nám během kol zápasu hodit ještě dějové linky, které ukazují něco málo ze života obou borců. Jako například kdo z nich v životě trpěl víc (za mě osobně v trpění vyhrál Sailor KO v prvním kole) . Takže tu máme boxerské drama, které se až moc násilně snaží tlačit na city. No a znáte to...občas když na něco tlačíte až moc, tak to nefunguje a ,,Muži v ringu" jsou toho krásným příkladem. Až na tu citovou tlačenku je to ale v pohodě koukatelné.

plakát

Stříbrná kulka (1985) 

Dnes už třicet let starej horor, ale atmosféru to má, že mu jí může hodně podstatně mladších chlupatin závidět. Koho jsem si oblíbil nejvíc to byl strejda v podání Gary Buseyho. Věčně nalitej, 3x rozvedenej týpek, co sice nevěří, že jeho synovce chce zabít vlkodlak, ale přesto si nechá odlít stříbrnou kulku a na konci filmu si to s vlkodlakem rozdá na férovku. Než k tomu dojde, tak uvidíme několik mordů, vydařené masky a vše to bude hezky odsýpat. Mně se nejvíce líbila scéna v kostele, která je opravdu povedená a dále tleskám svejma chlupatejma rukama, že vlkodlak je pěknej rapl i v lidské podobě a díky tomu, tu máme mrazivé scény i když zrovna není ve chlupáč módu. Dětští herci byli také dobří a já vím, že se k tomuhle snímku rád vrátím.

plakát

Skyfall (2012) 

Pro mě nejlepší Bondovka ze všech. Celý film jsem se bavil a závěrečná cca půl-třičtvrtěhodinka v obrovském sídle na blatech mě přiměla ani nedutat.

plakát

Já, legenda (2007) 

Vím, že mě zde všichni proklejou, ale mně se prostě I am omega s Dacascosem líbila podstatně víc a to je zde v černých číslech :-D

plakát

Zombie Werewolves Attack! (2009) 

Ten pocit, když člověk zjistí, že je jediným vyvoleným na celé CSFD, který si pustil tento klenot, je nezapomenutelný...Ale já jsem dobrák od kosti a tak Vám všem dám možnost se na tuto úžasnou ukázku filmařiny podívat....takže tadááááá tady je odkaz - https://www.youtube.com/watch?v=JPrCEiVewyU PS : Je to ODPAD nejhrubšího zrna, ale za scénu, kdy si chlap uřízne vlastní ruku a s ní umlátí vlkodlaka musím jednu hvězdu dát...to jsem opravdu nečekal, že někdy v životě uvidím :-D

plakát

Americký vlkodlak v Londýně (1981) 

Celkem zábavná chlupatina u které za mě jasně vede scéna, kde chce vlkodlak, sedící v pornokině, spáchat sebevraždu a duchové jeho obětí mu radí jak by to měl provést :-D Plus, na svou dobu, opravdu pěkně natočená přeměna.

plakát

Werewolves on Wheels (1971) odpad!

Film má cca 83 minut, vlkodlak se objeví poprvé po 75ti minutách...Jinak většinu času sledujeme bandu kreté...motorkářů, jak štěkají když si hrají na psy, chlastají, válejí se po zemi, běhají po písečných dunách, jezdí na motorkách a to stále dokola. Vlkodlaky miluju, ale tenhle film je jen využil stejně jako pěkný plakát, aby nalákal lidi na něco, co opravdu ve filmu neuvidíte. Nebavilo mě na tom absolutně nic...ani jedna jediná pitomá scéna a ke konci už jsem jen zoufale vyl na měsíc a drásal si chlupy na zádech při představě, že budu muset mojim milovaným vlkodlakům dát ODPAD...Ale oni to pochopí...každej vlkodlak, co tenhle snímek uvidí rozhodně dostane chuť kousnout režiséra rovnou do pr...do pracek, aby v nich už nikdy nemohl držet kameru....Wauuuuu to byla krávovina a bezkonkurenčně jeden z nejblbějších filmů, co jsem kdy viděl...

plakát

Sex nebo život! (2012) 

Docela zábavná chlupárna, kde se musí k smrti třást vlastně jen panicové, takže my co už jsme tajemství sexuálních hrátek poznali, máme smůlu jelikož na nás vlkodlak kašle. Každopádně Juliana je pořádnej kus baby a plně jsem chápal Eragona (který tu nemá Saphiru), že se snažil seč mohl, aby o své panictví přišel dřív s ní, než přijde o kejhák. K jeho smůle mu balení vytrvale kazí dívčina, která váží asi jako tři Juliany a jako bonus má tátu šerifa, kterej ho nesnáší. K tomu občas dojde k rozcupování nějaké té oběti, pár komických situací a spoustu zaručených tipů jak nebalit holky. Konec se blíží a vy si pokládáte tu hrozně důležitou otázku : Dokáže Eragon zasunout nebo skončí jako finální bašta? PS : V tomto filmu Vás čeká opravdu kuriózní sexuální scéna. Doporučuje šest paniců z deseti.

plakát

Sám doma (1990) 

Dám vám otázku...Malej kluk je sám doma a do baráku se mu snaží vloupat dvojice nepolapitelných a velmi drsných MOKRÝCH BANDITŮ...Otázka zní : Kdo je tady oběť? A správná odpověď po zhlédnutí tohoto filmu pro každého bude, že oběti jsou chudáci Mokrý banditi. Takovou sodu co jim Kevin dal, to historie filmového plátna nepamatuje a minimálně mě to odradilo od jistě úspěšné kariéry zloděje, protože pocit, že na mě v "prázdném" domě číhá Kevin, mě děsí dodnes. PS : Skládačka ze série SAW se musel tímto filmem inspirovat...