Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krátkometrážní

Obsahy (5)

UFC 170: Rousey vs. McMann

UFC 170: Rousey vs. McMann (2014) (pořad)

Další UFC turnaj plný kvalitních zápasů z nichž hlavním zápasem večera je souboj dvou neporažených zápasnic. Šampionku Rondu "Rowdy" Rousey vyzve americká zápasnice a držitelka stříbrné medaile z olympiády Sara McMann.

UFC 160: Velasquez vs. Bigfoot 2

UFC 160: Velasquez vs. Bigfoot 2 (2013) (pořad)

UFC 160 přinese zajímavou odvetu. Bez jednoho dne je to přesně rok, co se střetli poprvé a nyní se utkají znovu. Šampion těžké váhy Cain Velasquez bude hájit svůj pás proti nevypočitatelnému soupeři Antonio "Big Foot" Silvovi. O druhý zápas večera se postarají dva elitní strikeři těžké váhy. Bývalý šampion Junior Dos Santos změří své síly s bývalým šampionem K-1 Markem "Supersamoan" Huntem.

UFC 165: Jones vs. Gustafsson

UFC 165: Jones vs. Gustafsson (2013) (pořad)

Turnaj UFC 165 přinese další porci zajímavých zápasů v čele s bitvou o titul lehko-těžké váhy. Šampion Jon "Bones" Jones bude poprvé ve své kariéře čelit vyššímu soupeři než je on sám a to drsnému vyzyvateli ze severu Alexandru Gustafssonovi.

UFC 92: The Ultimate 2008

UFC 92: The Ultimate 2008 (2008) (pořad)

UFC 92 nabídne hned dva souboje o titul. Dokáže podceňovaný Frank Mir vzít pás dočasného šampiona těžké váhy legendárnímu Antonio Rodrigo Nogueirovi ? A obhájí Forest Griffin svůj pás lehko-těžké váhy před hladovým a dosud neporaženým vyzyvatelem Rashad Evansem? Pohodlně se usaďte turnaj začíná.

Girl at the Door

Girl at the Door (2013)

Muž a žena se po bouřlivé noci v klubu vydají do mužova bytu. Po noci plné vášně se muž probudí v bytě sám a vše pustí z hlavy. Je proto překvapen, když se večer dívka znovu objeví a vášnivá noc se opakuje. To ještě muž netuší, že další večer dívka přijde znovu...a další večer znovu...a znovu. Proč se vždy chová stejně? Strašlivé tajemství z prvního večera vyplouvá pomalu na povrch.

Reklama