Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (45)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Graham Lineham se vyznamenal a dokázal, že i v tak neatraktivním prostředí, jako je IT, se dá natočit neuvěřitelně vtipná (a hlavně originálně vtipná) situační komedie. Po letech zase něco, o čem se dovedete s přáteli bavit deset hodin v hospůdce a to vyjmenováváte vtipy z jednoho dílu stylem: "A tohle, to bylo taky dobrý." 90%

plakát

Alpha Dog (2006) 

Film, kde má nejlepší herecký výkon Justin Timberlake. Myslím, že to mluví za všechno.

plakát

Americká krása (1999) 

Seděl jsem, zíral jsem a na konci se nafouknul jak balón, plný té vší krásy, co je kolem, a prasknul.. Jeden z nejlepších filmů vůbec. Tečka. Tečka.

plakát

Běsi (1988) 

V některých obrazech je Dostojevského symbolika silnější než v knize. Měl jsem tu čest vidět i divadelní představení a film byl ze všech tří variant nejslabší. Přesto mě nadchnul, výběr herců (a i ten Omar!) byl vynikající a jejich hra bezchybná. Těch symbolů mají Běsi nepřeberně. Wajda vybral ty nejsilnější a nejdůležitější, ale to je málo. Vím, že není sranda natočit Běsi, ale to nemůže omlouvat. Mít film třikrát takovou stopáž, věřil bych v dokonalý film.

plakát

Borat: Nakoukání do amerycké kultůry na obědnávku slavnoj kazašskoj národu (2006) 

5/10 - tak trochu tím, že se o tom všude mluví a člověk čeká bombu. Přišlo hodně, ale ne tolik, co bych od podobně směřovaného filmu (viz "nejkontroverznější dokument všech dob) čekal. Člověk dlouho nevěděl, jestli se S.B.Cohen snaží natočit něco, co bude lidem skutečně připomínat dokument, nebo do očí bijící parodii na dokument. Věřím, že jeho humor zaujme masy lidí a stane se (on se už stal) fenoménem, ale mám upřímně rád jiný druh humoru. Mimochodem i ten tu byl, dlouho jsem se tolik nezasmál, jako když zklamaný upustil tašku, načež se ozvalo zakvokání..

plakát

Boží zápasník (2006) 

Půl hvězdy za Jacka, celou jednu za nádhernou jeptišku, kvůli které se ještě pár nocí bojím spát ve společnosti, půl hvězdičky za nápad, půl hvězdy za hudbu a další půl hvězdy za Anu.

plakát

Cesta piráta (2015) (TV film) 

Hezky natočená socialistická propaganda. Ať si natáčí co chce kdo chce, ale pro děti mi to přijde za hranou. Škoda.

plakát

Conan: The Adventurer (1998) (TV film) 

Viděno v Bulharsku, díl 18 "The Child". Chvíli jsem měl pocit, že jde o Monty Python.

plakát

Děkujeme, že kouříte (2005) 

Musíte mi to odpustit: film, který staví na síle argumentů vrcholí úplatkem. Dialogy jsou nesmyslný až to bolí, sebehorší nicka by Nicka přeargumentovala. Dvě a půl hvězdičky - a půlku přidávám za to, že jsem se nemusel trápit dlouho a trojka obchodníků se smrtí byla úsměvná.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Naprosto dokonalý humor. Skvělé dialogy a ještě lepší monology samotného Dextera. Jeden z nejlepších seriálů (nikoliv posledních let, ale) vůbec. Zase jeden vrah, kterého milujete.. Pokud se chcete skvěle pobavit, nevadí vám krev, a nechcete za každým "vtipem" slyšet umělý smích ze studia, volte Dextera. (Škoda, že Deb není krapet hezčí v obličeji..)