Zabiják (2023)
Trochu mi to připomínalo Dextera a jeho kodex. A bavilo mě to.

Zlatá labuť (2023) (seriál)
Celkem slušný seriál, který ale brutálně degradují dvě hlavní postavy. Ty jsou tak špatně napsaný, že mě v průběhu času víc a víc vadí. Vypustit jejich dialogy, tak je to o dvě hvězdy lepší. A celkově je to vlastně dost celé naivní.

Avatar: The Way of Water (2022)
Bylo by to skoro i na plnej počet, protože mě to v podstatě celou dobu bavilo. A to je důležitý. Až na pár berliček v ději to dávalo i tak nějak smysl. Jinak ale příběh slabší než první díl. Spíš jsem to vnímal jako audiovizuální epos s důrazem na rodinu a přírodu. Což je vlastně v pohodě. I když animace občas pokulhávala. Ale i tak sem fandil modrejm a lidi mě samozřejmě štvali.

John Wick: Kapitola 4 (2023)
Nevím no. Už toho je prostě moc. Tři s odřenýma ušima.

Vyproštění 2 (2023)
To byl ale nářez!

Asteroid City (2023)
Tak tohle mě nesedlo.. Nedokoukano.

Hypnotik (2023)
Pokud se člověk povznese nad hlavní myšlenku, tedy přizná, že by to asi tak nějak šlo a to i když je to vyeskalované na maximum (projekt domino), tak je to docela dobře koukatelné.. No a naopak. V porovnání např. s Nolanem je ten rezdíl, že tam to je na první dobrou uvěřitelné ať je to cokoliv.

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021)
Horší a šílenější než Jedna ruka netleska... Se kterou se srovnání docela nabízí.

Jan Žižka (2022)
Nevím no. Přišlo mě to docela epický. Asi jsem potřeboval něco takovyho. V podstatě nic mi nevadilo a vše mě bavilo.

Black Adam (2022)
No, čekal jsem větší průser. Pořád je to DC, tedy hromada CGI (hlavní zaporak mě kvalitou CGI připomínal škorpiona v mumii), hromada super fast záběrů, hromada explozivni akce, divoká hudba. Ale aspoň trošku solidní příběh a trošku solidní postavy. Hlavně docela funkční Black Adam. Jo a slušná výprava, pokud se tomu tak dá pořád říkat.