Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (250)

plakát

Toast of London (2012) (seriál) 

První díl byl opravdu v některých ohledech strašně absurdní, ale ta kost co jí Toast potkal mě donutila to vyčkat až do konce. Po druhém shlédnutí se můj pohled na seriál ale změnil a druhá epizoda byla velice příjemná. Čekal jsem, že Matt Berry tady bude hrát nějakého giga idiota, ale naopak, on je tady možná jako jediný normální.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Nečekal jsem to, doslova jsem předpokládal, že podle mnoha komentářů to bude nějaké ukecané drama. Ale mýlil jsem se. Musím přiznat, že co se mě týče, tohle je nejlepší Superman všech dob a DC tímhle udělalo sakra dobrou konkurenci Marvelu. Herec Cavill mi moc sympatický není, ale záporák byl fantastický a ani Crowe a Zurer nebyli špatní. Předchozí Superman byl vopruz, tímhle si u mě ale spravil reputaci. Snad i chystaný Batman vs. Superman bude minimálně stejně tak dobrý.

plakát

Dítko z pekla (2013) 

Jeden z nejhorších a nejnechutnějších filmů, co jsem kdy viděl. Od odpadu ho u mě zachránilo jen trochu nadhledu a Riki Lindhome. Tfuj!!!

plakát

Xin bing zheng zhuan II (2013) 

Malonko slabší než první díl, ale přesto pořád velice kvalitní komedie. Na rozdíl od jedničky už se tady objevily náznaky rivality a agresivity mezi rekruty, ale skončilo to tak, jak jsem si představoval. I když nemám dramata rád, linka s Kenovým otcem mě docela dojala.

plakát

Xin bing zheng zhuan (2012) 

Prvních bojových deset minut naprosto skvělých. Z ukázek to vypadalo trochu jako lacinější televizní film, ale jak jsem se mýlil. Nakonec z toho byla perfektní komedie, na konci v podstatě s mravním ponaučením. Film je z velké většiny v originále v angličtině, občas se do toho připlete nějaká mandarínština nebo hokkien. Během vojenského výcviku jsem čekal takové ty standardní sadistické vtípky, ale ty tam naštěstí nebyly. Bylo to o pohodě (v rámci možností) :D

plakát

Wawa semput (2013) 

Poměrně šílená praštěnost, která však rozzářila jeden pochmurný deštivý večer. Docela pěkná Asiatka je nucena vybrat si mezi dvěma odlišnými muži. Ti se před jejím otcem předhánějí kdo je lepší a vznikají tak vtipné situace. Film mi připadl trochu odlišný. než například korejské nebo hongkongské komedie. Díky Bohu tady chyběla jakákoliv dramata a tragičnost, na které jsem si v asijských komediích už tak nějak zvykl. Humor, dobří herci i pěkné exteriéry - proto dávám za tři hvězdy. Občas mi připadlo, že mi v příběhu něco uniká, možná že film je sequel něčeho jiného? Několik flashbacků by tomu i nasvědčovalo.

plakát

Somtum (2008) 

Parádní herecké výkony thajských herců (nebo spíš hereček) jsou úplně v kontrastu s hereckými výkony "bělochů". Ti hrají, jako by je našli přímo mezi turisty. Pravděpodobně jsou to nějací zápasníci, o tom nemám ani šajnu, ale i tak se mi film velice líbil. Čekal jsem nějakou slátaninu, ale dočkal jsem se poměrně milého filmu se spoustou vtípků.

plakát

Jeon Woo Chi (2009) 

Příběh mě zajímal už od začátku, byl skvělý. Ale film byl téměř po celou dobu hrozně chaoticky sestříhaný, často jsem v soubojích neměl přehled, co se vlastně děje. To je naprd, když člověk musí film vracet, aby zjistil co se tam sakra vůbec stalo. Jinak vážně opravdu zajímavý námět.

plakát

Nụ Hôn Thần Chết (2008) 

Bydlím ve městě, kde je poměrně velká vietnamská komunita. I když mezi nimi znám nějaké lidi, nikdo mi nedokázal sehnat vietnamskou komedii. Takže tohle byla moje první zkušenost s vietnamskou kinematografií. Film měl zajímavý námět, ale provedení se mi moc nelíbilo. Celé mi to připadlo jako nějaký televizní film, i když trikově na tom zase tak špatně nebyl. Hlavní hrdinové mi byly nesympatičtí a romantické scény se nějak nepovedly.

plakát

Jopok manura 3 (2006) 

Úžasná komedie, kde se potkali lidé, kteří si vůbec nerozuměli. Ale vůbec to nevadilo, ani mě a zjevně ani jim. Qi Shu už jsem si všiml v několika filmech. Z počátku se mi moc nelíbila, patrně kvůli její roli, ale tady byla perfektní. Korejští gangsteři byli k smíchu, ale co bylo nejlepší, byla ta překladatelka. Většina vtipů u kterých jsem se řezal smíchy byla právě s ní. Předcházející dva filmy stejného názvu jsem neviděl, ale vůbec mi to nechybělo.

Ovládací panel
5 bodů