Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené herečky (10)

Jennifer Lawrence

Momentálně moje number one mezi herečkami. Neměla jsem ponětí kdo je v Hunger games, o to víc jsem si ji pohlídala v Silver linings playbook. Věřím jí každé slovo co pronese tím svým chraplákem, každý pohled, každé gesto.Okouzlující slečna s velkou budoucností, i kdyby po cestě pro toho Oscara upadla 4x, pořád to bude s grácií.

Rachel McAdams

Sexy kočka, veselá rošťanda i milá holka odvedle s odzbrojujícím úsměvem je mojí oblíbenkyní už od dob Notebooku. Od té doby pokud někde hraje, tak to pro mně je rozhodně důvod k návštěvě kina a záruka toho, že se budu dobře bavit.

Jennifer Aniston

Jennifer je sluníčko, holka která má v sobě přirozenej komediální talent i neskutečnej sexappeal a dodneška nechápu jak ji mohl Brad Pitt opustit kvůli potetované, vychrtlé Angelině..Jennifer ji úrovní o několik tříd převyšuje a i když možná Oskara nikdy nevyhraje, pro mně patří k těm nej. A nejen proto, že už to dávno není jen Rachel z Přátel, naposledy zabodovala třeba ve skvělé komedii Millerovi na tripu, předtím v další komedii Šéfové na zabitíZkus mě rozesmát nebo dojemným Marley a já.

Kate Winslet

Kate je herečka,která má můj obdiv. Jedna z mála svého věku, která do rolí dává kus své duše a je to na nich sakra vidět. Už v Titanicu mi bylo jasné, že z ní bude paní herečka a potvrdila to v Nouzovém východu, kde ztvárnila manželku svého velkého kamaráda Di Capria, pod taktovkou svého tehdejšího manžela Mendese, v  Předčítači i v odlehčených Prázdninách.

Reese Witherspoon

Oslovila mně jako křehká blondýnka ve Velmi nebezpečných známostech, kde hrála se svým toho času přítelem, stejně okouzlujícím  Ryanem Phillippe. Od té doby jsem s ní viděla snad všechno co natočila, něco bylo lepší něco horší,ale Reese je stále stejně roztomilá. Naposledy se mi moc líbila ve Vodě pro slony.