Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbení herci (10)

Ryan Gosling

Jednoznačně nejtalentovanější herec z dnešních třicátníků, který každým dalším filmem dokazuje svoje herecké nadání a válcuje nás svým charismatem. Talentem šlape na paty  Di Capriovi, srovnatelný  s Ledgerem. Nejde prvoplánovitě do každýho kasovního trháku, v Drive  to dokázal odehrát pomalu beze slov, v Zápisníku jedné lásky emoce převedl na plátno pro mně neuvěřitelným způsobem, byl geniální v Okamžiku zlomu i v Den zrady a neuvěřitelně sexy v Bláznivá zatracená láska.  Má všechno, vzhled idolu všech žen, pokoru, duši gentlemana a přirozenej šarm, talent od boha...je jen otázkou času,kdy začne zaslouženě  sbírat Oskary...

Leonardo DiCaprio

Od dob Titaniku velmi herecky vyzrál a začal si vybírat jen role s potenciálem na Oscara. Myslím, že právem patří k jedněm z nejrespektovanějších mladých herců, s kterými spolupracovat je sen každého režiséra a záruka kasovního úspěchu. Viděla jsem všechny filmy s ním. Svoje kvality  jen potvrdil skvostně zahranou postavou otrokáře v Djangovi  a nedávno si v mých očích vytesal zlatou sošku Vlkem z Wallstreet. Patří jednoznačně na herecký Olymp.

Bradley Cooper

Charismatický lamač dívčích srdcí, pro jehož modré oči stojí za to zkouknout víceméně jakýkoliv  film:-) Pařbou ve Vegas mně dostal svou image chlapíka, kterýmu to sluší i po totální pitce, v upocenejch hadrech na poušti, pronášející každej vtip s lehkostí, jak kdyby mluvil z patra. A po jeho dechberoucím  výkonu v Silver Linings Playbook a následně v American sniper ....se u mně z kategorie hezounků posunul do kategorie pan Herec.

Michael Fassbender

Michael Fassbender je sexy..sexy..sexy...už jsem zmínila, že je sexy? A umí hrát jak bůh samozřejmě...prostě sexy bůh.

Jamie Dornan

Jamie Dornan, bývalý velmi úspěšný model, který dlouhá léta nemohl prorazit jako herec a když konečně prorazil jako seriový vrah v seriálu The Fall, dal do toho všechno, jako by chtěl všem dokázat, o co celé léta přicházeli. A byl to herecký koncert v té nejlepší kvalitě.

Kvůli němu jsem se začala dívat na Once Upon a Time a ať už je Fifty shades od Grey škvár nebo ne, ta role jako by byla napsaná pro něj. Sexy, charismatickej, skromnej kluk z Belfastu a ať chce nebo ne od letošního Valentýna celosvětově známej, takovej je Jamie Dornan.