Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (8)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Pokud jste četli knihu, pak vám doporučuji podívat se na tento film. Dokonalá hudba a dechberoucí prostředí. Nevím co více dodat, prostě se podívejte na tento film! Opravdu to stojí za to. :)

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Naprosto perfektní film!! Skvělá dvojice v hlavní roli. Do poslední chvíle jsem netušila jak film dopadne a koncem jsem byla naprosto nadšená! Tento film 100% stojí za shlédnutí! :)

plakát

Bídníci (2012) 

Po dlouhé době jsem šla zase do kina a zrovna na Bídníky. Abych to shrnula: Takhle jsem se nezasmála snad ani u komedie. 157 minut neustálého zpívání, bez jediného normálního slůvka. Ze začátku (zhruba hodinu) docela nuda, až tak posledních pár scén se něco začalo dít. Kladně hodnotím dobře vybrané herce a scénu úplně na konci (těsně před titulkama). Čekala jsem od tohoto filmu víc...

plakát

Báječný svět shopaholiků (2009) 

Podprůměrný příběh holky co ráda nakupuje. Podle názvu jsem očekávala krásné oblečení, večírky a podobně. Skutečnost byla ovšem jiná. Neschopná ženská co jenom nakupuje (mimochodem vcelku ošklivé) hadry a není schopná s tím nic udělat. A jak dopadne milostná zápletka bylo naprosto jasné už od začátku.

plakát

Napola: Hitlerova elita (2004) 

Od tohoto filmu jsem moc neočekávala, ale příjemně mě překvapil i podle mě netradičním pojetím. Max Riemelt se perfektně hodí na hlavní roli. Neočekávejte od toho velikou akci ani zběsilé přestřelky, ale perfektně zpracovaný příběh.

plakát

Pomáda (1978) 

Úžasný muzikál. Dokonalé obsazení a perfektní, chytlavá hudba. Určitě všem co mají rádi 'staré šlágry z 80. let ' tento film doporučuji.

plakát

Partička (2011) (pořad) 

Skvělá improvizační hra na Primě s perfektním bavičem Ondřejem Sokolem. Alespoň tohle jsem si říkala zpočátku. Jako nápad velice dobré, ale 'opakovaný vtip není vtipem'. Těch prvních pár dílů stojí za to, ale se zvyšujícím se počtem dílů upadá bohužel i kvalita.

plakát

Televizní noviny (1994) (pořad) odpad!

Pro mě osobně naprostá ztráta času, snad i televizní noviny na Prima Family obsahují důležitější informace než na Nově. Televizní noviny mají sdělovat důležité novinky z domova a ze světa a ne bezduché zveličené žvatlání o ztraceném pejskovi či o (v pořadí Xté) okradené babičce.Od reportérů neslyším pomalu nic jiného než "ee" a nespisovnou mluvu. I když na druhou stranu, člověka jejich snažení někdy opravdu pobaví.