Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (3)

plakát

V zajetí démonů (2013) 

Nečekala jsem, že po tolika chabých pokusech vystrašit diváky jak se říká až "k smrti" se to povede. Lekačky (alespoň pro mě) často neočekávané, takže více než dvakrát jsem se opravdu dost vyděsila, což považuji za kvalitní horor, protože o tom horory jsou. Škoda jen, že to ztratilo "badend", kdyby zůstal tak, jak jsem v hororech zvyklá asi by to bylo 5 hvězdiček, ale dávám 4 silné *.

plakát

Jaromír Jágr (1997) 

Jágr před pár lety se svými dlouhými vlasy a kalhoty do pasu. Velmi mě mrzí, že jsem se nenarodil o pár let dřív, abych mohla jeho úspěchy sledovat od začátku. Jsem ráda, že tenhle dokument vznikl i pro ty kteří ještě běhali v plínkách zatím co, Jarda vyhrával zápasy. Skvělý dokument. Na komentář kingika musím reagovat, nechápu, jak může někdo takhle reagovat na hráče jako Jágr, neříkám, že ho mají všichni uctívat, ale cožpak toho Jágr pro náš národ neudělal dost ? Cožpak se někdy choval na veřejnosti jako, že on je víc a my jsme nic? Ne, nikdy se tak nechoval. Je užasný hledět na někoho takového a vidět, že sláva mu nikdy nevlezla do hlavy a nestal se z něj nějaký namyšlený pitomec, že si vždy šel za svým snem. Vždy budu Jaromíra Jágra obdivovat.

plakát

Tým na hraně (2010) (TV film) 

Neuvěřitelný zážitek! Pouštět si všechny zápasy a koukat, jak situace nebyla vůbec jednoduchá a nakonec jsou z toho zlatí hoši. To co řekl Jágr je největší pravda. Je jedno kolik hvězd jede na mistroství, protože to není všechno. Rusko - tým téměř bez konkurence, ale češi byli opět ve správný čas na správném místě. Zlato na krku podceňovaného týmu říká jen jedno - bojovnost a vůle týmu je to nejdůležitější. Tenhle dokument mluví o všem důležitém a člověka to dožene k slzám nejen proto, že někteří z Pánů hokejistů už nejsou mezi živými. Perfektní, hoši děkujem!