Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (362)

plakát

Aberdeen (2000) 

Stellan to prostě výborně zahrál.Opět byl skvělý.Dvě takové ztracené duše, jedna se ztrácí v alkoholu a druhá v drogách.

plakát

Aftershock (2012) 

" Kde mám ruku ? Moje ruka " Pojď , musíme jít - koupím ti novou . Pro mě spíše takový relax, chvílemi vtipné, chvílemi i brutální. Parta kamarádů se vydá po nočních klubech, kdy zábavu vystřídá boj o život .

plakát

Ahí va el diablo (2012) 

Mě tohle nepřekvapilo, ale ani neurazilo.Démonický nádech, s jeskyní která mění lidi na démony, nebo posly zla.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Na Alenku jsem se těšila, možnost vidět v 3D kině byla lákavá.Bylo to celkem pěkné, ale znova bych se na to už určitě nepodívala.Jednička byl o hodně lepší, tohle už bylo trochu slabší.

plakát

All Hallows' Eve (2013) 

Chlapec najde ve svém baťohu videokazetu, na které je podivný film ve kterém se objevuje nevkusně převlečený klaun.Spolu s jeho sestrou a domácí opatrovnicí se podívají na první příběh, pak jdou děti spát.A na zbývající příběhy se podívá sama, no komu by to nedalo se dokoukat, když už mi někdo něco podstrčí. Na moje nervy přísahám, že bych ho asi musela ihned přetáhnout bejzbolovkou.Tři krátké filmy na kazetě. V prvním unesené ženy, na kterých je páchán jakýsik ritual, všude postavy v maskách. V druhém příběhu, kdy klasicky v domě vypadnou pojistky a hrdinku tam začne nahánět nějaké robotické UFO, které mi přišlo spíše vtipné, jako kdyby E.T. hledal cestu domů. U třetího příběhu kdy dívka potřebuje natankovat benzín a na benzínce zahlédne podivné " klauna ", který začne opět vraždit, kdy pilkou na železo uřeže chlápkovi hlavu - tady už je to aspoň trochu záživnější.A začíná útěk a boj o život, stopující klaun s cedulkou " circus " určitě bych nezastavila.Natož, aby se mi zjevil ve zpětném zrcátku ! Ve všech třech krátkých filmech se objevuje klaun. Když pak opatrovnice zjistí, že klaun není jen na kazetách, není to nic příjemného. Prostě byl skutečný .Tu jeho trumpetku bych mu asi někde strčila. Na mě film celkem zapůsobil. Hudba skvělá, až mě chvílemi trochu mrazilo v zádech a klaun ? Já klauny prostě nesnáším, i když tenhle byl trochu slabší.

plakát

American Horror Story - Freak Show (2014) (série) 

Tohle byla docela fajn podívaná, oproti AHS - Coven určitě lepší a proto čtyři hvězdičky.Podívaná se mi líbila, taková pohoda a maličká mi prostě hned přirostla k srdci.

plakát

Anthropoid (2016) 

No jo ....Velká Británie, Frantíci, Česko a Geislerová a angličtina, co tahá za uši až je to k smíchu.

plakát

Aparecidos (2007) 

Tak tohle mě hodně mile překvapilo.Skvělá atmosféra a děj. Čekala jsem, co z toho vyleze a jsem dost spokojená. Když Pablo najde deník vražd, pak to teprve pořádně začne.Tuhle noční můru by určitě nikdo nechtěl zažít.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Seth Rogen je můj oblíbenec a musím říct, že jen co ho vidím musím se smát, je to prostě správný týpek.Takhle komedie byla bláznivá, byla fajn.Prostě mě dobře pobavila.

plakát

Avenged (2013) 

Pro mě skvělý horor, nádherné GTO, které řídí nevinná dívčina po pustině . Potká bandu zvrhlíků, kteří se na ní vyřádí .Co se do ní převtělí duch bývalého indiánského bojovníka - odplata může začít !