Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (4)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Ta jedna hvezdicka je jen za ty zachvaty smichu, ktere jsme se spolubydlicima meli, kdyz jsme film sledovali. :-) A komentovali.

plakát

Jako pavouk (2001) 

Jestli si mate vybrat, zda sledovat jeleny na animal planet nebo tohle, pak vysledna volba ma ve vasich myslenkach mnohem vetsi hodnotu, nez 61%. Nejsem zrovna komentatorem beckovych scen a navic jsem baba, takze se mi to libilo. Libilo se mi to moc.

plakát

Odpočítávání (2010) 

Skvělý film pro moralisty. V polovině filmu si řeknete, zda to, co se děje mladému teroristovi, je ještě únosné. Názor vám vyvrátí jeho úspěšný atentát, kdy si dokonce sami přejete, abyste mu jeden nehet vytáhli. Film jsem zhltala od začátku až do konce. Jen by možná neuškodilo trošku více krve, ale to je bohužel vliv dnešní společnosti, kdy jsme zvyklí na brutální záběry a pak nám některé chybí. Velmi ošemetné téma natočené velmi dobře. Tak dobře, že se až nakonec zastydíte, že jste mu to vlastně ve skutečnosti přáli. Nebo ne? To už je na vás.

plakát

Všemocný (2011) 

Sakra, jak já bych si ráda dala tenhle prášek a ukázala našemu matikáři, že už umím logaritmy? A teď vážně. Úžasný film, úžasné obsazení. Kdo by taky neměl rád Bradleyho, který se jako chameleon až neuvěřitelně dobře převtělí do jakékoli role? Film jsem s otevřenou pusou sledovala od začátku až do konce. Dokonce, i když já optimistka věřím v dobré konce, v jeho bunkru při závěrečném souboji o poslední tabletku jsem seděla téměř u obrazovky a v duchu fandila. Dávám pět hvězdiček a nestydím se za to. Plus – neskutečně dobře byly vymyšlené přechody „procitnutí". Takových filmů by mělo být na světě mnohem, mnohem více.