Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (102)

plakát

Slow Horses (2022) (seriál) 

Jednička je skvělá. Londýn ve své špíně velmi reálný. Skvělý seriál s Gary Oldmanem jakožto antihrdinou, který musí být na první pohled každému. Na druhý to již tak jisté není. Klasický souboj s Univerzální uklízečkou, kterou však po zásluze nikdo nepotrestá.

plakát

Slow Horses - Season 2 (2022) (série) 

O něco horší hodnocení za Vašuta. Ten mi tam prostě nesedl. Jinak skvělá podívaná jako jednička. Prdící a páchnoucí, upocený a nemytý Gary Oldman je skvělý. Se svými děravými ponožkami a nesnesitelnou povahou je klenotem.

plakát

Perry Mason - První kapitola (2020) (epizoda) 

Velmi špatné... Nevím co k tomu napsat. Doba je špatně, Perry je špatně, nic není jak bych očekával. A pokud bych to bral jako jiného Perryho Masona, tak také nula...

plakát

Nabarvené ptáče (2019) odpad!

Nemám rád tyto hluboce emotivní sračky. Je to to samé jako fotografie střílených lidí, za které pak dostane ten či onen fotograf cenu... A co na to neznámý vojín?

plakát

Kursk (2018) 

Opět agitka, která se tváří, že ví, co se stalo. Neexistuje stát, ktrerý by si nechal zachraňovat vojenskou ponorku jiným státem nebo civilisty. Ponorek skončilo na dně i s posádkou tolik a tolika zemí, že se nám o tom ani nezdá. Spousta z nich nesla jaderné zbraně.

plakát

Jak napálit banku (2016) 

Já mám Tila rád. tak muodpustím i trochu slabší film. Ale zas tak hrozné to není. Prostě jeho klasika. Trochu šílené a trochu ze života

plakát

Rudá volavka (2018) odpad!

Další film ze série "oni jsou největší zlo co pod bylo a je na zemi, zatímco naši hoši a děvčata jsou ti nejlíbeznější andělé". Nemám rád tuto agitku, navíc narvanou násilím namísto intelegentního pohledu na věc...

plakát

Čtverec (2017) 

Váhal jsem mezi čtyřma a pěti hvězdama. Nakonec čtyři, za zdlouhavou scénu s gorilákem. Jinak za mne dobrý. Nerad bych spadl do klišé, ale tento filmopravdu nastavuje zrdcadlo. Ale jen tomu, kdo to chce vidět. Slepý se nebude koukat ani minutu. Vtipné scénky se střídají s pomlaými pasážemi aby pak najednou absurdno vygradovalo. Holčička vahozená dovzduchu mi připomněla volební akci v Británii, kde se objevily antireklamy na premiéra, který sliboval, že zabije koťátko, pokud nebude zvolen. Samozřejmě to byl jen vtip. Pak scénka s uklizenými hromadami.... Doporučuji, ale je to film jen pro toho, kdo nené slepý a má chuť vidět.

plakát

Megan Leavey (2017) odpad!

Stručně anglicky: diarrhea