Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (4)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Akční snímek, který měl pár vážně nesmyslů. Za prvé se mi nelíbilo Vin Diesel aka nový Superman :D Při poslední scéně jeli po ranveji cca 15 minut, průměrnou rychlostí 150 km/hod (letadlo vzlétne při 160 km/hod) to vychází, že někde ve Španělsku mají dráhu dlouhou cca 30 km :D:D Nejvíc mě rozsekal rozhovor face tu face Vina a Dwayna na konci filmu :D kde je jednou Vin asi 5x větší než Dwayne ( a to od sebe stojí ani né půl metru) a hned na to se to obrátí a Vin vypadá jak dítě proti Skále :) Za ty prachy co ten film stál, se mohl Lin aspon trosku snažit a tydle krávoviny odstranit :)

plakát

Muž z oceli (2013) 

Nejlepší film natočený podle komiksu co jsem kdy viděl ever !!! celou dobu jsem seděl v kině a hltal tudle pecičku :)

plakát

Pád Bílého domu (2013) 

Jedná se o slabší kousek Gerarda, který mi zde hodně připomíná Bruce Willise ze svých Smrtelnostných pastí. Malinko to zachraňuje Morgan aka Pan Prezident, ale taky žádná sláva. Téma, že padne Bílý dům mě zaujalo a proto jsem se na film těšil, nakonec se však opak byl pravdou a já byl zklamán. Polepši se Gerarde a neber každou akční sračku :)

plakát

Dredd (2012) 

Zajímavá střílečka. Nejlepší jsou efekty, kde jsou zločinci sjetý drogou SLO - MO, která dělá skvělý bullet time ve filmu. Soudce Dredd je na můj vkus až moc drsnej a nesmrtelnej. Jinak dobrej nápad s megaměstem, který ovladá strach a chaoz, kde jsou menší města jen obří mrakodrapy. 7,5/10