Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Adamova jablka (2005) 

V šedivém pracovním týdnu něco jako světlo na konci tunelu.Ještě druhý den nálada,která se vyvoláním snímku nedala zkazit.Potřebovala bych to aspoň jednou týdně a bude mi hej!

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Miloň Čepelka jako máma - můžu vidět pořád. Lepší než Dustin Hoffman.

plakát

Alexandr Veliký: Zrození boha (2024) (seriál) 

Náhled do počátku slávy velkého vojevůdce. Mám tyto hrané dokumenty ráda,protože jak je známo díky Komenskému,který věděl,že každý člověk si do paměti uloží fakta lépe má -li je s emočním zážitkem.

plakát

Ali (2001) 

Obdivuji herce,kteří přistupujou k roli se vším všudy,klobouk dolů před Willem.Opravdu jsem mu věřila,že je boxer tělem i duší.

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Tento seriál mi zkrátka přišel k chuti. Venku neustále hnusně a dlouhotrvající protikovidová opatření . To se nedá vydržet. A najednou seriál s většími problémy. Zombíci. Je nutné zvyknout si na odlišnou mimiku a chování asiatů, ale vem to čert. Když je to tak krásně beznadějné. Je pravdou, že těch dílů bylo zbytečně moc,ale některé postavy jsem si i oblíbila a tak jsem byla ráda,že je vidím víckrát. Je to prostě proticovidový seriál.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Pro mě osobně seriál na letní večery.Uvolňující, nenáročný,zábavný.Ráno se mi jde dobře do práce a mám hezký celý den.

plakát

Americké psycho (2000) 

Film,který ukazuje odvrácenou stranu uhlazenosti,ambicioznosti a touze po dokonalosti.Bohužel očekávám,že v každé zemi se skrývají za maskou zdánlivé serioznosti psychopatické osobnosti.Doufejme,že jich není mnoho.

plakát

Americký sniper (2014) 

Děsí mě představa,že pro některé jedince je životním cílem bojovat.Vůbec pro ně není nutné přemýšlet, jestli je ta válka oprávněná a správná.Prostě vláda řekla, že ano tak jdu.Budu slavný, uznávaný a ještě peníze.Stejně nic jiného neumím a potřebuju,aby mi někdo život řídil.Je to přece jenom jednodušší.Bohužel jsem ve filmu žádnou proměnu myšlení snipera nezaznamenala.Myslím , že to u těchto jedinců ani nejde.

plakát

Američan (2010) 

Pomalé tempo mi nevadí,někdy i prospívá,ale George Clooney byl pro mě málo opravdový. Skoro nic jsem mu nevěřila.

plakát

Amík (2019) (seriál) 

Trochu ve stylu mexické telenovely, pravda trochu drsnější. Herecké výkony mizerné,zvláště hlavní mužská postava je tak nečitelná,že nechápete její kroky a záměry. Zcela čitelní jsou jen policisté rozdělení na berou a neberou.