Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Babylon Berlín (2017) (seriál) 

Velmi příjemná,zábavná a napínavá záležitost.Pocit autentického prostředí,hudby,chování a reakce lidí.Od začátku až do konce nenechá diváka vydechnout.Spojení krimi,historie a psychologie v krásně namíchaném koktejlu.

plakát

Babylon Berlín - Série 3 (2020) (série) 

Velmi napínavé.Zajímavý pohled do doby před nástupem nacismu k moci. Hlavní hrdiny jsem si během tří sérií oblíbila a je mi líto ,že je zřejmě nečekalo nic dobrého.

plakát

Baciamo le mani: Palermo-New York 1958 (2013) (seriál) 

Na téma italské mafie už toho bylo natočeno mnoho.Některé hodně zdařilé až skvělé jako nezapomenutelný Kmotr.Tento seriál patří k těm méně zdařilým.Děj je příběhově zajímavý,ale bohužel jeho tempo, které je příliš pomalé to všechno zničí. Máte-li chuť se bavit stylem argentinských telenovel,kdy nemusíte tolik dávat pozor,aby vám něco neuniklo tak budete spokojeni.

plakát

Balthazar - Season 1 (2018) (série) 

Francouzi a jejich příslovečný šarm. Na mě je ho ale nějak příliš. Chybí trochu nedokonalosti.

plakát

Banditi (2001) 

Průměrná zábava,která nijak nenadchne.Vyměnila bych B. Willise, který je pořád stejný a já mu to nevěřím.Cate Blanchett skvělá.

plakát

Barbaři (2020) (seriál) 

Docela napínavé a koukatelné,občas ale málo uvěřitelné. Když má někdo páchnout prasečím chlívkem tak by to mělo být cítit i pohledem. Vím,že herečky chtějí vypadat dobře,ale lak na nehtech. Přesto,že byl bezbarvý.

plakát

Barva pleti (2008) 

Průměrné zpracování závažného tématu, který sám o sobě není černobílý, ale velmi složitý a těžko řešitelný.Ale vžijeme -li se do dítěte , které se narodí a nic neprovedlo jen má nežádoucí barvu pleti a neví kam patří, tak najednou pocítíme bezmoc jedince a tento pocit aspoň jednou v životě zažije každý z nás.

plakát

Bastardi 2 (2011) 

Téma dědictví totality, které naši poznamenalo je dobře zvoleno,ale samotný film mi připadá jako trafika pro herce, kteří si už dlouho nezahráli.Škoda.

plakát

Bažina (2018) (seriál) 

Pro mě naprosto přesně prostředí doby osmdesátých let. Přímo mě mrazilo. Né,že by dnes nebylo zlo,ale máte aspoň naději na spravedlnost. V době tohoto seriálu žádná naděje nebyla. když se soudruzi rozhodli tak nebyla šance. Fuj.

plakát

Bažina - Bažina 1997 (2021) (série) 

Opět velmi dokonale pojato ohledně atmosféry doby. Lidi,kteří se dříve chovali bez skrupulí se rozjedou naplno. Devadesátkové období postihlo všechny postkomunistické stejně. Komunismus totiž naučil lidi lhát,podvádět a nestydět se za to.