Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Bídníci (2012) 

Románová předloha byla již fimově zpracována v průběhu let mockrát.Pokaždé mě příběh postavený na skutečných událostech čtyř revolučních dnů roku 1832 dojímá.Poprvé se mi líbil výkon herce Hugha Jackmana,který byl velmi zajímavým pojetím hlavní postavy.

plakát

Bílý Elephant (2011) 

Zcela předvídatelný děj,velmi slabé dialogy.Asi dobrá snaha režie upozornit na novodobý nešvar obchodu s lidmi.Jediný uspokojivý pohled na urostlé tělo Djimona Hounsoua,ale ten to nezachrání.

plakát

Bílý tygr (2021) 

Nastínění všech indických problémů.Nevzdělanost,kastovní systém,korupce,chudoba.Dočetla jsem se ,že bojovník za svobodu Gandí nechtěl kastovní systém zrušit,dle mého názoru by nastal chaos.Lidé zde tak žijí po staletí a zrušení jediných jistot by jim zřejmě rozvrátilo život.Taky vím, že Hinduisté věří,že svůj úděl musí přijmout,aby se v příštím životě dostali někam jinam a měli se lépe.Film sám o sobě je i se svým pomalým tempem přitažlivý a zajímavý.Poslední scéna je mrazivá tak, že jsem si ji pustila ještě jednou

plakát

Birdman (2014) 

Výkon Michaela Keatona, nevím proč, nebyl pro mě úplně stoprocentní.Asi bych mu řekla slova, které používal Miloš Forman, když režíroval " Já ti to nevěřím"

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Úžasně autentické prostředí vojenské základny s ponurou atmosférou a překvapivým koncem.

plakát

Bloodline (2015) (seriál) 

Když mě začalo zajímat jak to vše dopadne tak třetí řada není. Možná jsem hloupá a neumím ji najít ,ale myslela jsem,že bude navazovat automaticky a nic. Jinak to téma rodiny,která k sobě není vždy zcela upřímná není nic nového.  Touha po lásce rodičů a vlastním úspěchu,pocit křivdy a ublížení se objevuje téměř v každé rodince.

plakát

Bludné kruhy - Epizoda 1 (2020) (epizoda) 

Od začátku velmi zajímavé,Mark Ruffalo excelentní.Těším se jak se příběh bude rozplétat a zřejmě postupně vyjasňovat chování a konání postav.Moc se mi líbí prostředí obyčejných lidí,kteří jsou podobní všude na světě.

plakát

Bludné kruhy - Epizoda 3 (2020) (epizoda) 

Freude, Freude vždycky na tě dojde.Aneb jak nám dětství ovlivní celý život.

plakát

Bludné kruhy - Epizoda 5 (2020) (epizoda) 

Tak kolik toho ještě lidská bytost vydrží.Nevím,říká se co tě nezabije to tě posílí.Ale co když to posílí znamená otupí.

plakát

Bludné kruhy - Epizoda 6 (2020) (epizoda) 

Pro mě až překvapivě klidné vyústění.Hlavní hrdina po jednom rozhovoru s psychoterapeutkou pochopí své problémy a smíří se úplně se všemi.Bylo by to krásné kdyby to tak fungovalo!!!!Přesto dávám plný počet a to proto,že herecký výkon byl pro mě nevšední zážitek.