Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (799)

plakát

Zátopek (2021) 

Jsem nadšená po všech stránkách. Nejsem filmový odborník,ale tento snímek je dokonalý. Miloš Forman by řekl Václavu Neužilovi zcela zaslouženě : Věřím ti to.

plakát

Pan Halpern a pan Johnson (2020) (divadelní záznam) 

Herecký koncert obou pánů herců. Nevím jestli je to jen můj dojem,ale zdá se mi, že se dnes ztrácí takový způsob mluvy,který lahodí mému sluchu. Možná je to tím,že zemřela Libuše Havelková. Nebo nevím.

plakát

Promlčeno (2022) 

Karel Roden opět dokazuje,že je mistrem svého řemesla. A pokud se spojí se skvělým námětem a skvělou režií pak je to výhra. Pardon,ale už jsem dlouho neviděla něco dobrého českého,proto to nadšení.

plakát

Na západní frontě klid (2022) 

Snaha přiblížit atmosféru zákopové války,která dle mého názoru nevyšla naprázdno. Neměla jsem možnost promluvit s mým dědečkem,který se z této války vrátil a dle mého tatínka o ní nikdy nemluvil. Asi to bylo velmi traumatizující když po návratu vypsal sebe i celou svou rodinu z katolické církve. Děti,které se narodili po této válce již nenechal pokřtít.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Veliké nadšení. Mám ráda tento druh humoru,místy typicky českého,který navíc vychází z většinového chování široké populace. Ano to jsme z velké části my.

plakát

Volejte Saulovi - Série 6 (2022) (série) 

Je mi smutno,že je konec. Závěr byl uspokojivý,překvapivý i mírně málo ve stylu Saula. Ale budiž možná máme v sobě zpětnou klapku,která popře pud sebezáchovy. Nebo nemáme. Nevím.

plakát

Volejte Saulovi - Série 4 (2018) (série) 

Tak už tady máme Saula. Prostě někdy se stává,že musíme být někým trochu jiným,nebo spíše objevíme svou pravou tvář. Ta tvář není zlá,ale je přizpůsobivá.

plakát

Volejte Saulovi - Série 3 (2017) (série) 

Já prostě musím hodnotit vysoko,protože jsem nadšená. A baví mě to. Mám fakt ráda nepředvídatelné dějové linky.

plakát

Volejte Saulovi - Série 1 (2015) (série) 

Co jiného vidět po Breaking bad než Volejte Saulovi. Jsem opět nadšená přestože již tak často nejde o život,ale sledujeme pomalejším tempem vyprávěný příběh,který zaujme a brzy vtáhne do děje.

Ovládací panel
2 body