Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (806)

plakát

Babylon Berlín - Série 3 (2020) (série) 

Velmi napínavé.Zajímavý pohled do doby před nástupem nacismu k moci. Hlavní hrdiny jsem si během tří sérií oblíbila a je mi líto ,že je zřejmě nečekalo nic dobrého.

plakát

Ratchedová (2020) (seriál) 

Mám prostě ráda tento styl vyprávění a vše kolem něj.Hororové ladění a klidné vyprávění s překvapujícími momenty,které vůbec nečekáte.Těším se a to moc na druhou řadu.

plakát

Královna (2006) 

Helen Mirren je královna.Královna hereček.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Není to úplně můj šálek kávy,ale bavilo mě jak je zlo poraženo,přesto,že dál existuje.Těším se na další sérii.To je cesta!

plakát

Dámský gambit (2020) (seriál) 

Dojemné i sladkobolné,ale především zábavné.Zapomenete na to,že vlastně šachům vůbec nerozumíte a vtáhnuti do děje držíte hlavní postavě palce.Vyhrávat je vlastně snem každého člověka a tak je vždy jednoduché ztotožnit se s hrdinkou,která má tu šanci.

plakát

Stranger Things - Season 2 (2017) (série) 

Druhá řada mě nezklamala,milá pohádka pro dospělé,která mi v těchto dnech dělá moc dobře.Osmdesátá léta v USA mají trochu jinou příchuť než v naší tehdy komunistické zemi.Nic nelze vrátit zpátky a tak já vzpomínám na to hezké osobní.

plakát

V síti (2020) 

Včera jsem se po dlouhé době podívala na televizi a dokument jsem sledovala jako thriller.Bohužel je to však dokument takže nelze dělat nic jiného než přemýšlet a přemýšlet.Můj názor je však stejný jako u sexuální výchovy celkově.Je nutné o všech těchto věcech s dětmi včas mluvit zcela otevřeně a to již před pubertou.Bohužel si myslím,že je to pro spoustu lidí potažmo rodičů problélm.Proto si myslím,že i školství se musí naučit být otevřené což se zatím bohužel nevede.Vím jak to dopadlo s navrženou sexuální výchovou.Doktor Radim Uzel se tehdy vyjádřil,že jsme se vrátili o sto let zpět Ale přesto je to dobře,že se někdo snaží na tyto problémy ukázat.Třeba to aspoň trochu zabere.

plakát

Stranger Things - Season 1 (2016) (série) 

Osmdesátky bez mobilních telefonů a jiných technických vymožeností,kterými oplývá tato doba.Pustila jsem si tento seriál v dobře zvolenou dobu,kdy už nevidím světlo na konci tunelu .Krásné příjemné odreagování.Jsem zvědavá na druhou řadu.

plakát

Kfulim - Season 2 (2018) (série) 

Ani druhá řada mě nezklamala,pokračuje napětí,akční scény.

plakát

Chlast (2020) 

Mám ráda filmy na které myslím ještě několik dní a to je tento případ.Přemýšlet a někdy se znovu pousmát když si přehrávám nejrůznější situace z filmu.Taky se mi líbí otevřené konce a hlavně vše ponechat na divákovi,nevnucovat mu co je dle autora dobře a co špatně.A to si myslím ,že bylo záměrem.Ono vše jasně černé nebo bílé měli komunisti a to už fakt nechci.