Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Wednesday (2022) (seriál) 

Svižné,milé a zábavné.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) 

Nejsem odborníkem na fantasy,ale zajímá mě vše co udrží mou pozornost. Nepočítám u tohoto žánru s hloubkou postav a myslím,že to není záměrem. A pak mě vcelku uspokojuje když konec není zalitý sluncem.

plakát

Zámek a klíč - Série 3 (2022) (série) 

Tak už jsem se dodívala abych viděla, jak jsem předpokládala, že vše dobře dopadne. Opět mnoho scének z romantických filmů. Ach jo.

plakát

Zpátky z chladu (2022) (seriál) 

Ruská špionka hrající si na americkou mámu s tou obligátní větou : Nechceš si o tom promluvit? Je ale na rozdíl od běžných špionek vybavena zvláštními schopnostmi,které ji činí téměř neporazitelnou. Dcera trochu typický americký produkt volné výchovy,takže často na zabití.

plakát

1899 (2022) (seriál) 

Mám ráda záhady a baví mě je sledovat zvláště když obsahují myšlenky potažmo otázky,na které si vlastně lidstvo neumí odpovědět.

plakát

Arcane (2021) (seriál) 

Není to můj šálek kávy,ale jinak šlo to.

plakát

Bažina - Bažina 1997 (2021) (série) 

Opět velmi dokonale pojato ohledně atmosféry doby. Lidi,kteří se dříve chovali bez skrupulí se rozjedou naplno. Devadesátkové období postihlo všechny postkomunistické stejně. Komunismus totiž naučil lidi lhát,podvádět a nestydět se za to.

plakát

Bílý tygr (2021) 

Nastínění všech indických problémů.Nevzdělanost,kastovní systém,korupce,chudoba.Dočetla jsem se ,že bojovník za svobodu Gandí nechtěl kastovní systém zrušit,dle mého názoru by nastal chaos.Lidé zde tak žijí po staletí a zrušení jediných jistot by jim zřejmě rozvrátilo život.Taky vím, že Hinduisté věří,že svůj úděl musí přijmout,aby se v příštím životě dostali někam jinam a měli se lépe.Film sám o sobě je i se svým pomalým tempem přitažlivý a zajímavý.Poslední scéna je mrazivá tak, že jsem si ji pustila ještě jednou

plakát

Bod varu (2021) 

Pohled do náročného světa gastronomie na jeden zátah. Dobrý počin. Každý v tu chvíli pocítí tíhu nekončícího frmolu. A bod varu se nevyhnutelně blíží.