Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Příšera ze starého Soulu (2023) (seriál) 

Romantika,láska,napětí ,násilí,pomsta,nespravedlnost,bezmoc. To vše v jednom seriálu,který je tak trochu Sci-Fi,ale taky pravdivým děsivým svědectvím válečných zvěrstev.

plakát

Sestra Smrt (2023) 

Málo hororu,více obvyklých klišé ohledně jeptišek.

plakát

Skoro normální rodina (2023) (seriál) 

Co uděláte pro své dítě pokud jste rodič,který je vychovává od mala ať už dobře či hůře ? Uděláte úplně všechno. Je to příroda,která nás nutí ochránit své DNA. A je to dobře. Každý by měl mít rodiče,kteří pro něj udělají vše co půjde. Ti,kteří děti nemají a tudíž nikdy nezažili co je to strach o potomka o tom vůbec nic nevědí. Divadelní hru Matka taky napsala herečka, která neměla děti a tak netušila co vlastně matka cítí.

plakát

Sladký domove! - Série 2 (2023) (série) 

Z první řady přežilo jen pár a lidé žijí v kruté době už asi rok. Dál bojují o holé životy a při přeměně v monstra dochází ke změnám asi jako se měnil covid. Druhá řada se odehrává v širším prostředí celého města a taky uvidíme různé druhy monster,které mají také odlišné chování.

plakát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Silné téma o přežití v krajních podmínkách. Máte pocit,že tam jste a máte hlad a je vám zima. Bojím se,že dnešní stejně staří jedinci by už nepřežili. Když by nešly mobily a nebyl by návod tak spánembohem. Ale třeba by nás překvapili.

plakát

Spící pes (2023) (seriál) 

Na německou krimi překvapivě dobré. Závěr neočekávaný a přesto,že trochu nasládlý tak někdy to snáším dobře.

plakát

Tělo v ohni (2023) (seriál) 

Jako většina zde hodnotících jsem úplně nepochopila jednání hlavní postavy. Byla zlá? Rozmazlená? Hloupá? Asi by stačilo se rozejít.

plakát

Tichá dohoda (2023) (seriál) 

Zatím jsem slyšela jen o mexických telenovelách,možná i kousek nějaké zahlédla a tak mě seriál překvapil. Trochu nasládlý konec jinak vcelku koukatelné. Taky se mi líbil náhled do mexické vyšší společnosti.

plakát

Triptych (2023) (seriál) 

Napínavé i zábavné,ale trochu překombinované a přesto aspoň pro mě předvídatelné. No ale ta zima je letos tak odporná,že asi podvědomě vyhledávám teploučké Španělsko.

plakát

Tuláci (2023) 

Svižné a poučné sociální drama o sobeckosti zahalené do rasistického hávu.