Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Vůle (2023) 

Nikdo z nás neví jak se zachová v extrémních situacích v extrémní době. Nikdo. Film nikoho nesoudí jen ukazuje jak těžké je se rozhodnout, když vás někdo tlačí do rohu.

plakát

Vzpomínka v mlze (2023) (seriál) 

Velmi uvěřitelný herecký výkon a to mám fakt ráda. Líbilo se mi,že zde není obvyklé klišé,že alkoholik nemá peníze a tudíž se nachází v nějakém brlohu. Má to tak větší výpovědní hodnotu a ti kteří mají pocit,že se jich tento problém netýká tak třeba zpozorní. Devastace osobnosti totiž ovlivní i finančně zajištěné rodiny. Skvělý závěr.

plakát

Zabiják (2023) 

Zabiják nabízí pohled na práci nájemného vraha,který sám sebe prezentuje jako bezcitného. Ale já si myslím,že bezcitnost patří k této profesi,ale mimo práci proč ne. Určitě potřebuje někde načerpat,natankovat sílu a cítit se v bezpečí. Nemusí to být bezpodmínečně bezcitný člověk i mimo práci. Patolog musí být také bezcitný jinak by tuto práci fakt dělat nemohl,ale to neznamená,že je to doma bezcitný člověk. No,ale prý je v populaci 4 procenta psychopatů a ti se pak možná chovají pořád stejně. Ale stejně mi ten poslední záběr ze soukromí přišel uvěřitelný.

plakát

1670 (2023) (seriál) 

Povedený počin s prvky útočení do vlastních řad, což velmi oceňuji. Myslím,že není jednoduché natočit něco co sedne divákovi ve všech směrech. Klobouk dolů.

plakát

All of Us Are Dead (2022) (seriál) 

Tento seriál mi zkrátka přišel k chuti. Venku neustále hnusně a dlouhotrvající protikovidová opatření . To se nedá vydržet. A najednou seriál s většími problémy. Zombíci. Je nutné zvyknout si na odlišnou mimiku a chování asiatů, ale vem to čert. Když je to tak krásně beznadějné. Je pravdou, že těch dílů bylo zbytečně moc,ale některé postavy jsem si i oblíbila a tak jsem byla ráda,že je vidím víckrát. Je to prostě proticovidový seriál.

plakát

Archive 81 (2022) (seriál) 

Něco úplně nového a tím nemyslím jiné světy,ale způsob vyprávění. Je sice trochu překombinováno,ale ve výsledku to nenudí.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Není to můj šálek kávy,ale celkem jsem se nenudila a vydržela do konce. Nevím sice, proč musí být v poslední době filmy tak dlouhé když současné generaci se udržení pozornosti rapidně zkracuje.

plakát

Betlémské světlo (2022) 

Určitě to není oskarový Kolja,ale já jsem se bavila. Myslím,že to není jen o vzpomínání a rekapitulaci Svěrákových filmů,ale především o jeho soukromých pocitech pracovních a rodinných a toho si velmi cením. Nahlédnutí do tvůrcova života mě bavilo i dojímalo.

plakát

Bezva zuby na zásnuby (2022) (TV film) 

Po delší pauze jsem sledovala českou komedii na ČT 1 a nevím co jsem čekala. Utvrdila jsem se, že fakt ne. Mám ráda Miroslava Hanuše tak asi proto jsem to zkusila. Je to asi těžké natočit komedii na kterou se můžete podívat znovu a znovu a znovu.

plakát

Bledé modré oko (2022) 

Úžasně autentické prostředí vojenské základny s ponurou atmosférou a překvapivým koncem.