Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Sisyfos: Mýtus (2021) (seriál) 

Mám ráda scifi příběhy,které jakoby poodhalí co nás případně může čekat. Cestování v čase je pro mě vzrušující myšlenka a tak jsem přemýšlela co je mi tak líto,že bych to chtěla někomu vysvětlit a vrátit se jen kvůli tomu. Asi jsem zlá. Nic mě nenapadlo. Možná zabránit válce. To bych nezvládla. Tak nic.

plakát

Pozůstalá (2024) (seriál) 

Beru to vždycky nejen jako zábavu,ale i jako náhled do jiné kultury a někdy je to zajímavější,než samotný seriál. Taky to bystří pozornost,protože si musíte pamatovat exotická jména,abyste se vyznali v ději.

plakát

Problém tří těles (2024) (seriál) 

Klidně bych uvěřila,že Čína by byla něčeho takového schopna,ale s tím dodatkem,že hledají ve vesmíru další komunistické totality. S jinými by se nebavili. Doporučili by pak případným soudruhům,aby odebírali rozumy a případné produkty jen od nich.

plakát

Gentlemani (2024) (seriál) 

Spokojenost na všech frontách a smutek,že to tak rychle uteklo. Miluju černější humor s akcí i trochou psychologie a dějovými zvraty.

plakát

Bloodline (2015) (seriál) 

Když mě začalo zajímat jak to vše dopadne tak třetí řada není. Možná jsem hloupá a neumím ji najít ,ale myslela jsem,že bude navazovat automaticky a nic. Jinak to téma rodiny,která k sobě není vždy zcela upřímná není nic nového.  Touha po lásce rodičů a vlastním úspěchu,pocit křivdy a ublížení se objevuje téměř v každé rodince.

plakát

Avatar: Legenda o Aangovi (2024) (seriál) 

Pohádka pro dospělé,kteří jsou pořad dětmi a čekají až dobro zvítězí nad zlem. Problém číslo jedna hlavního hrdiny uvěřit sám v sebe.

plakát

Fúrie Paříže (2024) (seriál) 

Místy přitažené za vlasy,ale koukatelné.

plakát

Smysl pro tumor (2024) (seriál) 

Tereza Kopáčová prostě umí. Dojemné,pravdivé a uvěřitelné. Jediná výtka: svou fotku za výlohou bych neničila.

plakát

Bažina - Milénium (2023) (série) 

Děsivé prostředí,které vzniklo jako následek komunistické doby,kdy se lidé naučili podvádět a lhát. Ne, že by to lidstvo neumělo,ale kdo prožil sedmdesáté léta ten mě pochopí. Ještě teď mě z této řady mrazí.