Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Thriller

Recenze (806)

plakát

Temné srdce (2022) (seriál) 

Krásná příroda ,čerstvý vzduch,ale lidé jsou všude stejní. Peníze, touha po uznání,láska,která není až za hrob. Člověk je pořád stejný a nevím,jestli se někdy někam posuneme.

plakát

Parlament - Série 1 (2020) (série) 

Dobře jsem se bavila a vůbec nejsem zklamaná ani euroskeptická. Jsem překvapená,že se tolik zemí a národů vůbec někdy dohodne. Nedělám si iluze o tom,že politik je člověk bojující za dobro svého národa.

plakát

Normální lidi (2020) (seriál) 

Troufám si tvrdit,že mi tento seriál částečně pomohl pochopit generaci mileniálů. Neříkám,že zcela a nahlédnutí to pro mě bylo. Jako většinou u každého problému v dospívaní a osamostatnění se hraje roli prožité dětství.Vidím,že to nezměnila ani překotná počítačová doba. Spíše to ještě zhoršila. Tito mladí lidé jsou ještě více citliví než předchozí generace( I když matka Marianne by zničila i méně citlivou bytost zcela jistě), a potřebují více lásky a jistoty. No ale tato doba tomu nepřeje.

plakát

Malá bubenice (2018) (seriál) 

Napínavé,nenudí a dokáže nadchnout. Kdo má v tomto příběhu pravdu je těžké rozsoudit.Ale kdo za tuto situaci může to víme zcela určitě. Angličané.

plakát

Arctic: Ledové peklo (2018) 

I já se přidávám k těm ,kteří milují Madse Mikkelsena a mohli by na něj koukat i déle než 97 minut. Paří k těm hercům kterým věřím co právě hrají a tak je to pro mne zážitek.

plakát

Barbaři (2020) (seriál) 

Docela napínavé a koukatelné,občas ale málo uvěřitelné. Když má někdo páchnout prasečím chlívkem tak by to mělo být cítit i pohledem. Vím,že herečky chtějí vypadat dobře,ale lak na nehtech. Přesto,že byl bezbarvý.

plakát

Temný les (2020) (seriál) 

Občas trochu nelogičnosti a málo odpovědí. Ale je pravda,že ukázat neschopnost prokuratury vlastně jakousi odpovědí je.

plakát

Noční agent (2023) (seriál) 

Trochu místy jako pohádka o tom jak dobro zvítězilo nad zlem. Ale vcelku napínavé a koukatelné.

plakát

Kukačky - Série 2 (2023) (série) 

Druhá řada již není tak překvapivá jako ta první. Jediné překvapení si tvůrci nechávají na konec. Zřejmě potřebovali na závěr něco více zásadního. předchozí díly jsou nabity emocemi což se v takovém soužití dá očekávat. Upřímně si vůbec takovou situaci nedovedu představit,přesto,že mám někdy pocit,že syna mi museli vyměnit. Ale rozumný rodič pozná,že vlastnosti kterými jeho potomek disponuje už někde viděl.